/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +12 -3
    Asıl şaşkınlığım ise sıranın altına bakınca ayyuka çıktı. Altlığın dibine bakınca küçük bir nottu söz konusu olan. Fillerde ki gibi "ulan ne kadar gizemli herkesin yanında açmayayım da cool olayım hıaammına" triplerinin saçmalık olduğunu anlıyorsunuz. Direk açıp baktım.

    "Eğer sana göre solda olan baphomet'in yukarıya bakan elini seçersen buraya girmek için bir şansın olur. Buraya girersen tahmin edemeyeceğin deneyimler kazanır ve cenneti yaşarsın.

    Sağ eli seçersen bu yaşadıklarını unutman gerekir. Eğer unutmazsan yok olursun.

    Hangi eli seçmek istiyorsan o elin yanında bulunan yıldızı daire içine al."

    bu yaşananları unutmam mümkün değildi. Eğer sağ eli seçersem yok olurdum. Zaten istediğimde sol eldi. Herhangi bir çekinme duymadan sol elde bulunan yıldızı daire içine aldım.

    Püf nokta biraz sabırdı. Herşey anında olmuyordu lakin uzatılmıyordu da. Sorun şuydu: "Bana nasıl erişiyorlardı?" nereden biliyorlardı bunu yaptığımı? Tek açıklaması vardı bunun: Okulda masonluğa hizmet eden insanlar vardı.

    3. Teneffüs zili çaldığında kantine indim. Ciddi anlamda susamıştım. He bu arada yemek konusunu açmıyorum. 1 lira ile pek birşey gelmez malumunuz. Su desen o bile 1 lira. Su istedim kantinciden. Kantinde gerizekalılar her zaman ki gibi isftiflenmişti. Birbirlerini yatağa atmak için aptalca muhabbetler her yerden duyuluyordu. Bu adamlardan üstündüm ben üstün olmalıyım diyordum kendi kendime. Suyu veren kantinciye paramı çıkarıp vericekken paramı kaybettiğimi anladım. iyice taraklara yan basmıştık. Arkamdan gelen öğretmen buyur buradan al dedi. Bu öğretmen 23 yaşında ingilizce öğretmeni bir bayandı. Okulda pek konuşmazdı kendisi. Ama ciddi anlamda güzel ve çekiciydi. Su için teşekkür ettim. Tuhaf bir gülümsemeyle önemli değil dedi. Ve yine o önceden bana bakışlarını yakaladığım ikilinin kantinde bir masada beni izledikleri ayırımına vardım. Masalarında hiçbirşey yoktu. Sadece beni izliyorlardı.

    Okul bitmişti ve ben eve doğru yürüyordum. insanın arkadaşı olmamasını pek umursamazdım ama artık ciddi anlamda sorundu benim için. Yalnızlık hiç bu kadar mide bulandırıcı olmamıştı. Sonra düşünüyordum da gibtir et diyordum var mı öptüğümün yalnızlığı gibisi.
    ···
    1. 1.
      +1
      Sanki inanarak okuyoz gerçek icin son yazıma gelin bu arada kesin ogretmen de mason o ikili de..
      ···
    2. 2.
      +9
      öğretmen mason ama ikili assassin olabilir
      ···
   tümünü göster