/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    "aferim kanka böyle devam. böyle böyle soyunuz tükenecek ve kurtulacağız... " olum böle bi yorum yazacaktım, sonra yorumlarını gördüm kendimden utandım amk. ..bu kadar kafana takma kız meselelerini lan. hem ben de bunları yaşadığım için diyorum, hem de yakın çevremden bir sürü insan seninkine benzer dönemler geçirdi. bi şekilde sana uygun bi kız bulursun, boşuna dert etme. hazır onu bulamamışken başka şeylere yoğunlaş hayatındaki, kendini geliştir, kız işi bir şekilde olur. hatta kendini geliştirmeyi seçtiğin alanda disiplinli çalışırsan kız bile seni bulabilir. ha bi de bir ya da birkaç kızın yaptığı kezbanlık yüzünden tüm kızların öyle olduğunu da sanma. baya sağlam kızlar var kanka, umarım karşılaşırsın.
    ···
    1. 1.
      0
      Birkaç kişi yüzünden herkesi öyle görme lafını çok duyuyorum. Bunu diyenlere iyi kız varsa beni de tanıştır diyorum kimse gel tanıştırayım demiyor. Yaaa illa vardır iyileri de diyor. iyi kızlar da var lafı bana sanki dünya dışı uzaylılar da var lafı gibi geliyor. Kendini geliştirirsen kızlar kendi gelir demen senin de kızların çıkarcı olduğunu kabul ettiğin anldıbına gelmiyor mu?

      http://www.kizlarsoruyor....i-mantikli-insan-olmak-mi
      ···
    2. 2.
      +2
      yani benim de etrafım kız kaynamıyor ama çok tatlı 3-4 kız arkadaşım var. çok sıkı fıkı değiliz ama arada bi görüşürüz, dışarı çıkarız, oradadırlar hep bilirim. bunca senedir beraberiz daha hiçbir kalitesizliklerini görmedim. ne zengin adam peşinden koşuyorlar, ne salaklar, ne de cinselliği bastırılmış insanlar. öte yandan bir çok kızın senin tanımladığın gibi olduğuna eminim. ama ben de diyorum ki bu onların suçu değil, onları bu hale getiren aileleridir, toplumdur, saçma sapan ahlak kurallarıdır. ben o tür kızlardan uzak durmayı seçtim mesela, ama yakınlaşırsak da kendimi engellemem, kimseyi kişiliğine göre yargılayamıyorum. dışardan bakınca ben de hıyar bir adam oluyorum bazen o kız ne kadar kezban oluyorsa. gidiyorum birilerine kötü davranıyorum, azarlıyorum falan, insanız amk işte. kızlar da allah değil ki.

      kendini geliştirme konusuna dönersek ben kendini geliştir derken git özenti özenti millet ne yapıyorsa onu yap demiyorum. kitap okumak, film seyretmek gerekiyor diye bunlar yapılmaz, bunları zevk alıyorsan yaparsın, zevk almıyorsan zaten çok anlamsız olur kovalamak. benim kendini geliştirmeden kastım şu hayatta neyi iyi yaptığını düşünyosan onu kovalaman ve o işte kendini geliştirmen o kadar. sanatsal bir şey de olmak zorunda değil, herhangi bir şey olabilir. kızların kendini geliştirebilen erkeklere yönelmeleri de çıkarcı değil gerçekçi olduklarını gösterir bence yalnızca. sen herhangi bir kıza, sadece kız diye yöneliyor musun? illa ki fiziğine, konuşmasına, zeka seviyesine, uyumunuza falan bakıyorsundur. e kız hiç değerlendirmeden niye senin kucağına atlasın ki?

      bi de işte şu kendini geliştirme işine çok da görev gibi yaklaşmamak lazım, içinden ne geliyorsa onu yap. içinden gelen şeyi yapmaya başlayıp o konularla ilgilenince otomatikman seninle benzer konularla ilgilenen kızlarla tanışmaya başlıyorsun. yani seçtiğin şeyi çok iyi yapmana da gerek yok, bir şey seç yeter. mesela bir şeyler yaz, blog aç, bir şeyler araştır bloguna koy falan. ama tekrar ediyorum özentilikten yapma bir şey seviyorsan yap bak göreceksin bir sürü kızla tanışacaksın, ayrıca bi sürü başka sağlam adamla da tanışacaksın. öenmli olan ilgilendiğin alanları belirleyip kendini tanıman ve kendini geliştirmen. yani dediğim o ki sen kendinle ilgilen, kızlar zaten çok güzel bakınıyorlar etraflarına, kimi kimden ayıracaklarını da gayet iyi biliyorlar. bence öyle gibi yani bilemedim.
      Tümünü Göster
      ···
      1. 1.
        +1
        Yorumlarini cok begendim amacikakombamba
        ···
      2. 2.
        0
        şimdi gördüm bunu, tişkürler efenim.
        ···
    3. 3.
      0
      Panpa ben hiçbirşeyle ilgilenmiyorum. Devlet meseleleri falan belki. Artık onunla da ilgilenmiyorum geçen aralıktan beri pek fazla. Sen o 3-4 kız arkadaşınla beni tanıştırsana. Ben hiç öyle kız görmedim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster