/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +2 -3
    panpalar en başından söyliyim kadın panpalarımızın bakmasını önermem, feminist olanların bakmasını önermem , ana bacı yapacak liseli veledlerde çıksın

    tamam şimdi kaldık mı has tayfa başlıyorum anlatmaya

    1-bu kızlar aşka sevgiye inanırlar ve karşılıksız olduğunu söylerler peki aşık oldukları çocuklar parası olmayan ama gönlü zengin çocuklar mı ? tabiki hayır karşılıksız aşk ve sevgileri var! fakat zengin ve karaktersiz erkeklerin kollarındalar.
    2-her kız ne kadar kardeşim desede inanma o kızların her birinin yakın oldukları erkeklere karşı hisleri vardır sana aşık olmadığını söyler fakat bunu anlayamadığı için söyler çünkü o sırada senin gibi karakterli insanlardan ziyade berksun berkecan gibilerden hoşlanırlar çünkü ellerinde ıphoneları altlarında bmwleri ceplerinde parlement paketleri vardır ama hiçbiri içmeyi bilmez.
    3-kızların hepsi erkeklerin hayatını gibmeye programlanmıştır bu yüzden sizin hayatınızı gibip sonrasında müptezel olmanıza sebep olurlar bunu ancak siz önlersiniz nasıl mı? tabiki kız seni üzmeden sen üzüceksin peki diyeceksin o üzülmeyecek mi ? kızlar üzülür evet ama onlar bizi 2 kat fazla üzecekler çaresiz gördükçe ikide bir dönücek gibi yapıp hayatını gibecek o senin hayatını gibmeden sen onun hayatını gib!

    bir sonraki entryde berksun berkecanları anlatıcam beyler

    edit:O cügü atanlar berksun berkecanlar
    ···
   tümünü göster