/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +92 -58
    Beyler yaklaşık 1 hafta önceydi sanırsam. internetten 22 gb'lık 19 sezon olan bir ferre indiriyordum.
    (özelden mesat atın atayım amk)
    Neyse beyler işte bilirsiniz bu torrent her bilgisayar açıldığında otomatik açılır iptal etmezseniz.Ben de amk gece 2 saat aradıktan sonra bütün sezonların tek bir linkte toplanmış halinin torrentini gördüm. Hemen torrenti yükledim buldum linki başladım indirmeye amk. Daha sonra baktım saniyede 400-500 kb ile iniyio kalan zamana da 20 saat bişey diyodu dedim neyse gibtir et haftaya AKK yenilenecek o zaman indiririm. Kapattım pc'yi yattım uyudum.
    Rüyamda aksakallı dede yarın yannanı yedin o ferreler senin zütünden çıkacak dedi.Bu nasıl rüya amk dedim. Uyandım saat 11 gibi.Ev arkadaşım bugün komşu kızı gelicek bize ödev yapmaya dedi. giblemedim.işte sonra geldi bize amk. Bilgisayarınızı kullanabilir miyim dedi. Bende tabi ki dedim. Komşu kızıda süper amk 20 yaşında falan ama çok güzel amk sarışın falan mavi gözlü slayt yapıcakmış.
    Sonra geçti odaya bilgisayarı açıyodu. Benim aklıma bu torrent olayı geldi amk. Dedim aksakallı dede haklı çıkacak aha da yannanı yedik. Odanın kapısını öküz gibi açarak aniden girdim ama artık çok geçti. Kız gizli sekmeden şüphelenmiş torrende yazan ismi arıyordu amk.
    rez alın amk
    ···
   tümünü göster