/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +10
    rodoklardan bi tane it geldi 52 kişilik ordusu vardı benim 35 kişik orduma karşı .
    savaş istiyordu belliki gelsinde alsın .

    ordusunu uzaktan gözledim . hiç atlısı yoktu bunlarında . iki üç tane çavuş vardı aklıma hemen bi muziplik geldi . ( ilerde söyliyicem )

    adamalın dev gibi kalkanları kısa ve kalın kılçları vardı . ilk başta herkese kargı alma emrini verdim . saldırdım . 5 kişi koltuklanmış kargı vuruşundan rahmetli oldu bende hala zayiat yok . yine saldırıya geçtim 6 kişi delindi bizden iki kişi kılıçların gazabına uğradı . geri çekilme numarası yaptım . onlar bizi kovalarken onları kaçar gibi oklayıp yıldırıyorduk 18 kişisini sadece ok ile öldürdüm . 12 kişileri savaştan kaçmıştı . geriye 4-5 kişi kaldıysada onlarıda delik deşik edip savşıma son verdim . olamaz

    Orsopu çocuğu kaçmıştı . ama elime bir çavuş geçti . hemen çavuşu ağaca bağlattım ve tokatlamaya başladım . artık bende bir çavuş tokatlayıcısıydım .

    gece askerlerime kölelerimden tattırdım kölelerimi parçalayana kadar gibtiler . artık onları birdaha kullanamazdım onları askerlerime hediye ettim . artık askerlerimin morli mükemmeldi . her günm kız gibiyolardı daha ne olsun .

    bzide napalım çavuş tokatlamaya devam amk
    ···
    1. 1.
      +2
      Olum ben mb at ve kılıç anlatıcan sanmıştım
      ···
      1. 1.
        +1
        warband pampa kusura bakma
        ···
    2. 2.
      +3
      hahajahhahhah askerleri savasta birilerine bilmem kaç posta attim demesin diye kole veren koca yurekli han
      ···
   tümünü göster