/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 126.
    +10
    buna kim cüret edebilirdi derhal kaleye çekildim çerilerime kuşanma emri verdim çerilerim kulenin tepesinde oklarını kuşanmaış bekliyorlardı . keskin nişancı birliğimin başını çağırttım . bu adam havada uçan turnayı yerde kaçan tavşanı delik kazan tavşanı vurabilecek kadar iyi ok atıyordu . oka bir not sarıp ateş emri verdim ...

    okun sesinin yankılanması 15 saniye sürdü . ok kralın tahtının yanına saplanmıştı tam 1200 metreden bu metreden sniper bile doğru düzgün atış yapamaz ama benim okçum yapar .

    mesajım şuydu . bu kafanın bedelini faiziyle ödeteceğiz.

    sınırsız denilecek kadar çok okumuz kızgın yağımız kurt gibi çerimiz vardı daha nolsun . düşman askerlerri belki benden çok falzaydı ama yürümekten pert ve harap olmuş. morali sıfıra inmiş askerler karşısında benim kurtlarım onları koyun gibi avlıyacaktır . biz 95 kişi idik onlar 354 ama hiç korkumuz yok çünkü biz hun çocuğuyuz .

    savaş başlayalı saatler oluyor ama hala merdivenden bir tek asker bile çıkamadı kayıbımız 11 düşmanın görüle kayıbı 67 bu çok ciddi bir rakam şimdiden komutanlar korkmaya başladılar gazabımdan .

    ben ne mi yapıyorum düşmanın okları bitsin istiyorum . bizim okumuz depolu ama onları okları sınırlı sayıda . askerlerime ateş kes emir verdim ve beklemeye başladık bu sırada sadece 1 askerim öldü toplam kayıp 12

    düşmanın okları bitince askerlerime okları yak emrini verdim . alevli oklarım düşmana saplandıkça ağlayan gözleri beni mutlu etmeye yetiyor .

    savaş başlayalı tam 6 saat olmasına rağmen bizde kayıp hala 12 onlarda ise 169 . tabi bunlar sayılabilen kadarı . kaçanlar filan da var .

    düşman iyice kızıyor ve merdivenden çıkmaya çalışıyorlar . ama bizim akrgımızın tadına baktıklarında bunu yapamayacaklarını anlıyorlar. zırhları kağıt gibi yırtan kargılarımız düşmana değdikçe deliyor değdikçe yırtıyor .

    savaş bitti hiç cariye esirimiz yok . 70 adet erkek düşman esirimiz var . hepsinin kafasını vurduyorum ve kule yaptırıyorum 2 metrelik dev bir kafa kulesi . kokana kadar kulemizin girişinde duracak amk .

    ama kokmaya başlayınca gömdürüyorum napıyım amk zütümüze mi sokcaz 70 tane kafayı
    ···
    1. 1.
      +1
      Helal panpa devam et
      ···
    2. 2.
      +1
      Cengiz hanın filminden mi aldın
      ···
   tümünü göster