/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +5
    onu öperek kaldırdım . yemek yapmasını söyledim bizde böyle gençler işi evin hanımı yapacak . güzel bi kahvaltı hazılamış elimden tuttu kaldırdı beni minicik ellerini öptüm . mutfağa yiyişerek geldik . yemeğimizi yedik . ona kımız yapmayı öğrenmesi için bir Türk kızı gönderttim . birkaç haftaya öğrenirmiş .

    neyse beyler ailevi meselelere daha çok girmek istemiyorum namahrem sonuçta . hem günah hem ayıp .

    askerlerime emir verdim bu ajunun kağanı olucam bütün dünyaya haber salın dedim . hemen koşuşturmalar falandı filan dı derken benim aklıma barriye toprakları geldi aramızda bir uçurum vardı .

    bu uçurum kapanmalıydı . askerlerimi topladım ve dhrimden itibaren barriyeye doğru feth etmeye başladım .

    bir kale iki kale üç kale artık bunları zaptedemez vergileri toplayamaz oldum . hana gittim borcha isimli bi at hırsızyla tanıştım fena bi adama benzemiyordu .bunu yanıma aldım at silah zırh verdim . küçük bir teste soktum geçti artık ona kale verebilirdim verdimde . ben doğuya doğru sefere devam ediyordum .

    bayağı toprağım olmuştu bizim artimennere ile karşılaştım beni takip et dedim . bir kale aldık sonra bi baktım bunduk gelmiş . onada aynı emri verdim . bir şehir fethetmek için kampımızı kurduk .

    kervan filan talan edenler bana cariye ikram ediyordu kızlıklarını bozmak benim görevimdi . istemesemde (!) bozuyordum çünkü askerlerim kendini bu göreve layık görmüyordu 10 a yakın kızın kızlığını bozdum giderken amlarına ve zütlerine pamuk tıkamayı unutmadım yoksa hasta olup ölürlermiş .

    kuşatma kulesi inşaası tamamlanmıştı son kez sultan hakime sordum teslim oluyorsun yoksa biz seni teslim alalımmı . bana artislik yaptı . sen bilirsin amk dedim . askerlerime saldırma emri verdim ben artık büyük bir komutandım savaşı seyredip emir veriyordum 150 askerimin 45 tanesi ya yaralıydı yada ölü . şehri ele geçirmiştik son kaleyide feth etmştim artık sarranidde hiç biyer kalmamıştı . yine kızları köle erkekleri ölü ettim . ama önce tahtaya bağlayıp bakma işkencesi uygulattım onlara.
    ···
   tümünü göster