/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +1
    ilk iki partı okudum daha da okuyanı gibsinler. ulan gerizekalı eşin ünideki ev arkadaşın mı aq. eve milleti topla içir takılın. godoş godoş ecelerle kahvaltıya organizasyonlara koş falan.

    o gevşek arkadaşların evlendiği zaman artık evlendim diye seninle görüşmeyecekler bile. zor gününde yanında olacak olan ailendir, annen baban kardeşlerin karın çocuklarındadır.

    demek ki kadının ahını almışsın allah belanı vermiş zaten daha da bir şey demiyorum. biraz olgun olmanı beklerdim kaç yaşında adamsın aq dangalağı
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      kendi düşüncen kendi arkadaşların için düşün kardeşim herkesin arkadaş ilişkileri aynı değil sonuçta tesettürlü kadınlada evlenmedik amk
      ···
      1. 1.
        0
        Hocam ben de serbest buyudum ailemden uzakta ogrenci evinde. Hangi gun nerede kaldigim belli degildi icinde bulundugum ortam geregi gitmedigim sehir kalmadi. Tanimadigim bir suru ogrenci evinde kaldim. ictik sictik otostop cektik kizlara sarktik kariya gittik. Ama evlensem o grupla ayni seyleri yapmam. Karim varken gelip evimin azina sicamazlar Her seyin bir zamani var ergen bebesi degilsin, arkadaslarinla eski guzel zamanlar geldi gecti. Simdi evlenip iyi guzel cocuk yetistirme zamani. Haa ben takilacam ayni sekilde diyosan evlenmeyecektin. Uzun sureli iliskilerden kacinacaktin kimsenin ahini almayacaktin.
        ···
      2. 2.
        0
        olmadı yürümedi zaten o eski arkadaşlıklarda kalmadı keşke o arkadaşlıklarımız kalsaydı
        ···
   tümünü göster