/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -2
    Arkadaşlar öncelikle anlatıcaklarımın hepsi gerçek olup hiçbir yalan payı yoktur. Bazen insanın başına öyle birşey gelirki, hayatı baştan sona değişir işte benimde başıma gelen şey benim hayatımın degismesi iicin adeta dönüm noktası olmuştu.
    Herzamankı gibi sabahın 7.30 unda kalkmıs, suratsız birşekilde okul kıyafetlerini giyip kahvaltimi yapip ruh gibi okula dogru yol aldım .
    Ilk 3 ders rutin olarak full uyurum yine uyumusum. neyse tenefüs olmuş ders resim aşağıya bodrum gibi biyerde bu arada resim sınıfı neyse hoca derse geldi aradan bi 10 dk sonra kızın birine bağirmaya cagirmaya basladi , kızdigi kizda sinifin en sexi ,en taş gibi hatunu adı melis, kız daha fazla dayanamayıp dersten çıkmıştı. Bende olanları film gibi izliyodum neyse aradan bi 15 dkya yakın bir şure gecti hoca beni melise bakmam için dersten çıkarttı. Bende sınıfa dogru yol aldım ve sınıfta melisten sesler geliyodu adeta inliyomuş gibi, kalbim oldugundan 3 kat daha hızlı atıyodu sinifa yaklastikca sesler daha bi yykseliyodu ( beyler rez alın devam ediicem 3 4 kisi olsa yeter )
    ···
   tümünü göster