/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +11
    Telefonu kapattıktan sonra arkadaşım nooldu lan dedi dedim biri aradı parayı sordu. numaranı nereden bulmuşlar lan dedi. bilmiyorum olum dedim. Tedirgin olduk ikimizde bu huurlar numaramı buldularsa adımı soyadımı hatta evimi bile bulabilirlerdi. arkadaş yoldan aniden dönüp bizim eve doğru bastı gaza. evi arıyorum kimse açmıyor telefonu annemi aradım açmadı babam iş yerindeymiş kardeşim daha okuldan gelmemiş. aradan bi 10 dk sonra annem aradı ne oldu diye. dedim hazırlanın sizi bi yemege cikariyim maasi aldim falan dedim. onlarıda tedirgin etmek istemiyorum ama aklım onlarda amk. arkadaşta geri vites yaptı korktu çocuk. Neyse bunla eve gittik annemle Kardesimi aldik ordan babamın yanina gectik. Babamıda aldık GOP ta bi restorant a gittik. yemekler soylendi falan sohbet açıldı bilmem ne. Benim telefon çalmaya başladı yine. açmıyorum ama içim içimi yiyor bi yandan da..

    En sonunda tuvalet bahanesiyle kalktım dısarı ciktim actim telefonu

    -Karşıya bak dedi
    +Ne diyosun abicim ne karşısı valla senin aradigin bende degil dedim (Öyle bi konuşuyorum ki sesim zütümden çıkıyor.)
    -Karşıya bak lan huurun çocuğu dedi ( Öyle bi bağirdiki telefon dan degıl resmen sokaktan duydum sesini) Kafamı bi kaldırdım siyah bir Transporter araba etrafinda 4 5 adam. biri telefonla konusuyor.

    -Emanetimi getir dedi

    kapattim telefonu vinladım restoranta hemen arkadaşa fısıldadım olayı. Ziktiir dedi bebe mos mor oldu. Benim elim ayagım titriyor. napıcaz ne edicez. bilmiyorum. ailem yanımda onlar olmasa bi şekilde topukluycam ama zütüm de yemiyor panpalar.

    Devamı az sonra
    ···
   tümünü göster