/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler bu savaşla ilgili entrylerin altında yer alan sözlere atıflara karşı bir kaç şey söylemek istiyorum amaç trend falan değil okusanız yeter.
    Okuduğum entrylerde çok haklı olan panpalarimiz var ancak bazı düşüncesiz ileri görüşü olmayan keko binler başka şahısların düşüncelerini pazarlama peşinde

    Şimdi arkadaşlar kendi kişisel düşüncelerimle farklı bir boyut kazandırmak istiyorum okuyanlara

    Abd ve rusya yakın tarihimizde pakistan ırak gibi ukrayna kirim gibi Türkiye ile deniz veya kara komşusu olan veya dostlukları gelişmekte olan iç siyaset olarak gelişmemiş devletleri işgal ettiler ki zekası yarım olan bir insan bile ne anlatmak istedigimi anlamıştır. Anlamayanlar için TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.

    Peki neden hala Amerikaya dostumuz gibi davrandık düne kadar yakın davranan devletimiz Amerikaya ve rusyaya dün başbakan yrd. numan kurtulmuş bi mesaj verdi. Peki neden şimdi çünkü bana kalırsa 1915teki gibi Turkiyeyi bölüşme politikası içinde bir çok devlet. Arkamızda Abd var dedik rusyayla ilişkilerimizi gerdirdik şimdi amerika geri adım atınca sizin amk der gibi aklınızı başınıza alın politikası içine girdik. Olası bir savaşta bazı arkadaşlarımızın dediği gibi yanımızda olacak tek devlet Azerbaycandir.
    Bir de sanki cephede sen savaşacaksın diyen bin ruhlu kekolar var kardeşim bu işleri düşünen insanlar ölmeye koşarak gider vatan kurtulacak deseler laf attığın o adamlar koşarak ölür ama sen bordo klavyeligine devam edersin o yürek sende yok

    Biz Çin'e sed çektiren Çağ kapatıp Çağ açan Dünyayı korkudan titreten ataların torunuyuz ölmek şereftir

    Özet:Abdye ve rusyaya güvenilmez hepsinin amk
    ···
   tümünü göster