/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +22
    Tatil köyüne geldik işyerinden içeri bi girdim hic tahmin ettiğim gibi değilmiş koskocaman bi bina sadece bu ise ayrılmış üst katında da çalışanlara özel odalar çok temiz vr bakımlı ve patronun takıldığı özel odası tabi bizde vip misafir olunca abimle takiliuoruz onun odaya yerleştim bi güzel işçilerin hepsi akraba hepsi beraber memleketlerine gitmişler is yeri bomboş beyler .. Neyse açtık neset babamızı bi ufak devirdikten sonra bi güzel yattik uyuduk ..

    Sabah kalktik uç beş is vardı onları hallettikten sonra haydi bakalım hayata akmaya dedik attık kendimizi dışarı ilk çarşıdan başlamaya karar verdik. Çarşıya çıktık alem kopuyo . dünya hic benim isparyada yaşadığım gibi hele PC başındaki gibi hic değilmiş . abimde biraz fırlama birisi tabi bütün it kopuk berduş huur herkesle muhabbeti kurmuş gidiyoz bi yerde bira iciyoz cikiyoz başka yere fln bütün çarşıyı dolandik bi ton Hatunla tanıştırdı beni öyle bi heyecan yaptimki abime aksam bunları çağıralım da takilalim diye yalvariyom oda gayet cool bi şekilde oğlum onlar benim gelişimi gördü ya aksama damlar zaten sen heyecan yapma diye yatistiriyo beni.

    Neyse çarşıda gezerken birde ne göreyim ispartadan başka bi mahallemizin abisi buraya gelmiş bi otelin diskosunda badigartlik yapıyormuş benide çok sever . beni görünce çok sevindi aksam beni ara seni diskoya alacağım mutlaka ara dedi. Çok arada kaldım işyerindeki hatunlarlami takilsam yoksa diskoyami gitsem bu kadar yokluktan bu kadar cokluga düşmek sapittirmisti resmen beni..
    ···
   tümünü göster