/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Beyler bildiğiniz gibi din hakkında çeşitli başlıklar açılıyor bi başlık da ben açayım dedim aklımda birkaç soru işareti var aydınlanırsam ne mutlu..

    Öncelikle müslümanım. Az çok bi bilgim var islam dini ve diğer dinler hakkında. Merak ettiğim konuya gelecek olursak; Kur'an'da çeşitli ayetler mevcut.Bu ayetlerde bizim günah işlememiz haram yemememiz gerektiği anlatılıyor. Atıyorum 5 tl bile olsa helal olmayan bir şey boğazımızdan geçtiği için günaha giriyoruz ve 3 doğru bir yanlışı zütürmüyor o günahın bedelini cehennemde çekeceğiz diye biliyorum.Şimdi abilerim kardeşlerim; dünyada o kadar günah işleyen var. Kimseye zararı olmayan ben 3 maç yazmışım 20-30 tl tutturmuşum. o kadar kafa kesen insan varken, cinayet işleyen insan varken, bi sözüyle koca ülkeyi batıran insanlar varken benim yediğim 20 tlnin beni cehenneme sokması ne derece doğru aklım almıyor.

    ilahi adalet denen şey bu mudur?

    Allah günah yazmasın da işi gücü yok benim yediğim 20 tlnin lafı mı oluyor yani anlamış değilim

    (bkz: ) Çöpçü abimizden insanlık dersi. başlığını okumuşsunuzdur. bu adam yerde bi 50lik bulsa kendıne bir şeyler alsa haram mı oluyor bu. Adam bu yaptığının kefaretini yanarak ödemek zorunda mı sorarım?
    ···
   tümünü göster