/i/Tespit

  1. 26.
    +2
    Üstte dursun normal halleride normal değil ki; küçük kızı yiyen kurt, gencecik kızı zehirleyen cadı, çocukları yemek için besleyen başka bir cadı gençliğini kulenin içinde geçirmek zorunda kalan rapunzel ve dahası.. Bence hepsi sadistçe.
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Üste dursun, Çalıntı başlıktır, bide mod seçmelerine girmiş

      https://www.youtube.com/watch?v=bzCbXjYGVjI
      ···
    2. 2.
      0
      http://onedio.com/haber/m...n-10-korkunc-detay-319324
      ···
    3. 3.
      0
      Helal et üstte dursun

      Ulan herkes çalıntı demiş ama o sözde çaldığı yerdeki içerikle burdaki içerik birebir aynı mı sanki kodumun sığırları. O na bakarsan Onedio'daki içerik 2014'te eklenmiş, Youtube videosu da 1 ay önce eklenmiş. Bu başlık çalıntıysa Youtube daki de çalıntıdır, gibtirin gidin youtube daki elemana da çalıntı deyin, zütünüz yer mi milyonlarca hayranı olan birisine bu içerik çalıntı demek? Siz ancak kendi içinizdeki adamı kötüler, sırf birkaç bilgi paylaşıyor diye ona binlik yaparsınız nankör herifler sizi.

      Alın amk çoğunuzun beğendiği o Yook Artık sitesi bile sizin çalıntı dediğiniz bu başlığı noktasına, virgülüne kadar copy-paste yapıp çalmış. Siz çalıntı diye durun adamlar çaldığı şeyle hayran toplamaya devam etsin. http://yookartik.com/icer...den-urkutucu-gercekler_p1
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster