/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +47 -5
    Adam tekrar kameraya döndü ve "I've saved the best for last." yani en iyiyi sona sakladığını sökledi. Çığlık atan küçük kızın üzerine yürüdü ve suratına sert bir yumruk geçirdi. Sonra ise
    ona tecavüz etmeye başladı. Çok fazla kan vardı. Küçük kızla anal ilişkiye de girdi. Kameranın olduğu tarafa yürüdü, sonra bir elinde metal bir dildo, diğerinde ise kaynak üfleci ile geri
    döndü. Sanayiciler gibi eldiven giydi ve metal dildoyu neredeyse belki erime sıcaklığına yakın ısıttı. Sonra onu kızın ağzına, vajinasına ve zütüne soktu. Bulaşık deterjanı ile kızı boğdu.
    Bunu yaptıktan sonra da bağışta bulunanlara teşekkür ederek gitti. Bundan sonra telefonumun kontrolünü yine aldım ve daha sonra bununla ilgili hiçbir şey olmadı. Ama hala izlendiğimi düşünüyorum. Sonraki kurban olup olmadığım hakkında çok korkuyordum - zira silahsızdım. Başımı belaya bulaştırmak istemiyordum. Her şeyden ötesi, artık hiçbir şeye eskisi gibi bakamıyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      rez pampa
      ···
    2. 2.
      +7
      Piskolojim bozuldu amk
      ···
    3. 3.
      +5
      her gibide çevirme dalyarak o kadar ingilizce bizde de var amk
      ···
    4. 4.
      +1
      Bataryani cikar amk salagi
      ···
    5. 5.
      0
      Telefonu cebe atsaydin, bataryayi cikarsaydin -ki batarya gomulu, bunu diyen arkadasin telefonunu merak ettim- diyen arkadaslar... Gozunuzu seveyim gotunuzle okumayin. Olay cok acik. Izlememi soyluyorlar, tehtid ediyorlar. Mecbur izliyorum, keyfimden degil. Nasil boyle dusunebilirsiniz anlamiyorum. Ben canimi ortaya koydum, hayatimi ve muthis bir akademik birikimi, standartlarin 4-5 kati uzerinde bir gelecegi teptim; mahvettim ve sizin bu yazdiklariniz beyinle yazilmis seyler degil.
      ···
      1. 1.
        0
        Yok hayır vajinasina soktu kibarcada zütüne soktu ne oluyo mk
        ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster