1. 176.
    +1
    Ben yıllardır milliyetçiliğe inanan ve güvenen biriydim, bakın milliyetçilik diyorum, yani türküyle kürdüyle lazıyla ülkesine bağlı olan herkes benim de kardeşim diyordum. Taa ki lisede zütümüzde kardeşim kardeşim diye gezen hain huur çocuklarının pkk paçavraları paylaştığını görene kadar. Zaten ülkenin gittiği durum belliyken bunun gibi kişisel olaylar birleşe birleşe bir toplum sorunu haline geldi.

    Sur'dan örnek vereyim...

    Bre huur çocuğu k*rtler, sivil halk masum halk ayağına yatıyorsunuz da peki soruyorum size 3 aylık çatışmaya ve onlarca şehid verilmesine sebep olacak tüneller evinizin altından geçerken hiç mi haberiniz olmadı ? Sur daki tünellerin toplam uzunluğu 17 kilometre ediyor diye bir haber başlığı vardı 17 kilometre tünel kazılırken, mühimmat yığınları evlerinizin bodrumunda saklanırken, kaldırımların sokakların altına patlayıcı yerleştirilirken polise bi alo demek ne kadar zor olabilirdi ? Açıkça pkk destekçisi olduğunu belirten hdp ye oyu ben mi verdim bre huur çocukları ? O binlere oy verirken düşünecektiniz ilerde neler olacağını.

    Tamam güzel, kürd şehitlerden bahsediyorsunuz, geçmişe de yoralım bunu Çanakkale'ye gittik beraber savaştık diyorsunuz, Ahmet Muhtar Paşa'nın bir sözü var "k*ürdler 5000 atlı göndereceklerini söylemelerine rağmen 5 kişi dahi gelmediler diye" Ben koskoca Osmanlı Paşasına mı güveneyim yoksa aşiret ağalarının zütünü yalayan huur çocuklarına mı ?
    ···
    1. 1.
      +1
      helal kardeşim !! Atatürk bile zamanında demiş kürtleri yakmayı teklif ettiler ama kabül etmedim. Aziz Türk milletinin 2 ci zorlu sınavı olcaklarını söylemiş. Allahın izniyle sizinde hakkınızda gelecek bu millet. amkdum sosyalist cibiliyetsiz dinsiz k@rtleri
      ···
    2. 2.
      0
      Aynen biraderim, bu vatanın evladı ne çektiyse iyi niyetinden, merhametinden çekti. Bir Mustafa Kemal Paşa anladı, tek yolun Irkçılık olduğunu ve Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığını. Anladı ve dar etti bu ülkeyi mezapotamyanın artıklarına ! @machbethh
      ···
   tümünü göster