/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +60 -28
    Bir analtıncı nesil kardeşiniz olarak başlık açmayalı 1 yıldan fazla oldu. Baktım herkes milli olma hikayelerini anlatıyo, bi de benim hikayemi dinleyin beyler

    Lise2 deyken başıma geldi bu olay. Anlatacaklarım kelimesi kelimesine gerçektir hiç değiştirmeden anlatacam olayı

    Lise1 bitti, 2nin ilk dönemi. imam hatip lisesi bilen bilir baskıcı aileler zorla kızlarını kapatıp imam hatipe gönderiyolar, cahil fln oluyo bu kızlar da, aile baskısı+cahiliyet bi çok kızı kötü yola itebiliyo erken yaşlarda. Bende okulda duyuyodum tabi şu kızla yattım fln gibi hikayeler (çok iyi bi okul değildi). Neyse bana bakmaz zate hiçbi kız kafasındaydım, erkek ortamında takılıyodum hiçbi kıza yakınlaşmamıştım. o cesaret de yoktur zate bende.

    Nese bigün bizim sınıftan bi çocuk geldi yanıma, işte dedi özel bi konu var konuşabilirmiyiz diye. geçtik sınıfın arkasına. noldu olm hayırdır fln önce tereddüt etti biraz, sonra başladı anlatmaya. Bu bin 1 yıldır üst sınıftan bi kızla yatıyomuş. Çok da şaşırmadım zaten belliydi tipinden. içimden de dedim ki vay amk ne şanslılar var, benim daha bi kızla konuşmuşluğum bile yoktu o zamanlar. Neyse bu bin devam etti anlatmaya, bu yattığı kızın arkadaşlarından biri benden hoşlanıyomuş. önce pek inanmadım, sonra baktım kızın ismini fln verdi anlatıyo kızı, ciddi gibiydi ne diyeceğimi bilemedim ilk defa böyle bişe gelmişti başıma. Sonra dedi ki biz hafta sonu şuraya gidecez sevgilimle, sende gel, kızı da çağırırız tanışırsınız fln..

    yazacam devdıbını birazdan, rez alın

    edit: trende girmişiz amk kız bunu okursa sıkıntı büyük
    ···
   tümünü göster