/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +17 -2
    Bende muallakliğine abartısız 30 tane kar topu yapmıştım kafamdaki plan Damla bana yaklaşınca kar toplarını saydıracaktım sonra gidip sarılacaktım bu nasıl romantizm dıbına koyim ? Kız bana yaklaştı ben saydırıyorum bildiğin mahallede kar topu oynuyor gibi gavura vurur gibi saydırıyorum. Neyse sonra gülerek atma atma diyor ben bunun üstüne doğru yürüdüm bi an ellerinden tuttum titanic yapıyoruz falan içimden öpeyim dedim ama olmadı sarılmaya çalışıyorum izin falan vermedi neyse az çok sarıldım. Sonra tuttum ittim bunu yere üstüne atlayacağım biraz öpeceğim sonra da ufaktan sevgili olacağız. Ben bunu itiyorum düşmüyor itiyorum düşmüyor en sonunda düştü bende oturdum yanına kardan adam yapmaya başladık bu salak telefonu eline almış dedim ver cebime koyayım da düşmesin 5 cm cep var telefon 20 cm dedim ver koydum cebime oynuyoruz falan. Aradan bi 10 dakika sonra telefon çaldığını fark ettim Damlanın telefonu annesi arıyordu. (A: annesi D: Damla)

    A: Kızım nerdesin sen?
    D: Arkadaşımın yanına gidiyorum anne.
    A: Yalan söyleme çabuk eve gel.

    Sonra kız aceleden eve gitti bende biraz peşinden gittim ama bu iş burada bitmeyecek ve ben başarıya ulaşacaktım. Bu kızı zütürmem gerekiyordu. Sonra kuzenimi çağırdım bari kar topu oynayalım diye bu zütüne koyduğum 30 dakikaya geldi ben bildiğin kardan adam oldum. Bu gelir gelmez ben buna saydırmaya başladım bu benden kaçıyor, ayağım bi kaydı diz kapağımın üstüne düştüm. Üstümde yeni aldığım Polo marka eşofman takımı, yırtıldı mı diye düşünürken bi baktım dizimi oynatamıyorum canım çıkıyor resmen. (Olum Allah'ın işi işte malı zütürecekken işler terse döndü) topallaya topallaya eve gittim diz kapağım şişmişti buz falan yaptım geçmedi yürüyemiyorum doğru dürüst, Damla beni aradı.

    D: Amutta duran adam bir şey söyleyeceğim
    B: Söyle.
    D: Telefon senin cebindeyken 10 dakika boyunca annem bizi dinlemiş.
    B: (içten içe sıçtık dıbına koyim diyorum) ee sonra ne dedi.
    D: Kızdı falan işte.
    B: Çok bir şey dedi mi.
    D: Aslında ilk defa bu kadar sert tepki göstermedi.
    B: Kusura bakma benim yüzümden (klagib erkek tribi kız bana yok hayatım aşkım vs desin diye, tahmin ettiğim gibi de oldu yine blöfüm tutmuştu.
    D: Yok yok bir şey olmaz hem ben çok mutluydum bugün seninle.
    B: Tamam bende öyle mesajdan konuşalım.

    Dedim ve telefonu kapattım, mesajdan konuşmaya devam ediyorduk...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster