/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10 -2
    Terör her zaman yoktu. Bölücü terör örgütü 1978 yılında kuruldu.Ve sağ partilerin hüküm sürdüğü dönemlerde (o tarihten sonrasının %90'ı) git gide güçlendi.Ve günümüzde ise çözüm süreci ayağına göz yumulması sebebiyle en güçlü dönemini yaşamakta
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      1978'den beri var değil mi.Ahmet Yozgat'ın Youtube'de Derin Dünya adında bir kanalı var bir göz atın derim. Mutlaka başta züt kılı gibi gözükecektir ancak alakası yok. Adam objektif.Ben de sağcıyım ama dexerçi değilim. Tayyip iyi bir lider değil diğerlerine kıyasla en iyi. Bunamış yürümeyi bilmeyen Bahçeli mi yönetsin? Alman sempatizanı Kılıçdaroğlu mu? Terörist Demirtaş mı? Bırakın zırvalamayı basıyosanız da basın eksiyi.CHP partisinin "yönetimi" sorunludur.Çok biliyorsanız okuyup siyasetçi olsaydınız da kurtaraydınız beyler... Boş yapmayın.
      ···
    2. 2.
      +4
      Meral Akşener geliyor. Ayrıca hepsi kötü kime oy veriyim dersen yanılırsın.30 civarı siyasi parti var. ideolojilerini araştır, elbet sana uyanı bulabilirsin.
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Öbürlerine bir şans versen amcıkağızlı... Yönetme becerisi olmamak ayrı bir şey, kötü niyetli bir orrrrrospu çocuğu olmak ayrı bir şey. O saydıkların da ülkeyi yönetip sömürürlerse onların da zütüne tekmeyi vururuz. Onların bu ülkeyi adam edecek kapasiteleri yok. Hiçbiri lider vasıflı değil. Ama hiç değilse masum insanların hakkını yemeyecek kişiler onlar. Onlar hiç değilse kendi vatandaşını gibmeye çalışmaz. züt kılı huur çucuğu seni. Git dexerçiğinin yarrğıyla oyna sen.
      ···
    4. 4.
      0
      @1 bence hırsızında suçu var 1 eve 5 kere girilir mi amk ayıptır
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster