/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    -3
    Neden 360 sehidin sorumlusu PKK, ISID vb teror orgutleri degilde neden akp. Biyerde bomba patlar hemen yonetim istifa yonetim istifa. Neden teror orgutlerine bisey demiyosunuz cunku devletin basina chp olsa mhp olsa bu bombalar patlamyacak ve devlet bundan sorumlu olmayacak. Tam teror orgutlerinin istedigi seyleri yapiyosunuz. Bide burda komigime giden sey daha beyni gelismemis hatta yok denecek kadar az olan 13,14 yasindaki cocuklarin soyle siyasetle ugrasmasi. Ben akpli birisiyim. Akpninden yuzlerce hatasi var ama diger partiler basa gecince ulke kurtulmayacak sunu akliniza sokun.
    Devlet bahceli basbakan olsa ne yazar aq gitsin ilk ince konusmasini ogrensin sonra aday olsun
    ···
    1. 1.
      +1
      Benim bir evim var. Kapısında da güvenlikçim var. Evime hırsız girdi. Sonraki gün bi daha girdi. Sonraki gün bi daha girdi.Ve sonraki gün bi daha bi daha ve bi daha girdi. Suçlamam gereken kişi kim?Bu olayda işten atmam kişi kim? Kapıdaki güvenlikçim.
      Sanırım okumamışsın. Yukarıdaki örneği kendi içinde bi tart derim.Bu örnekten ben şu sonucu çıkarıyorum;
      Hırsıza lanet olsun ama suç benim güvenlikçimde. Yani daha da açmamı istersen;
      Teröre lanet olsun, ama suç beni koruyamayan iktidarda.
      ···
    2. 2.
      0
      Belki hırsız profosyonel *
      ···
    3. 3.
      0
      Belki hırsız profosyonel *
      ···
    4. 4.
      0
      Belki hırsız profosyonel *
      ···
    5. 5.
      0
      Kardesim sende benim dedigimi tam okumamissin galiba baska birisi yonetse ulkeyi isid gelip bomba koyamiyacakmi pkk doguda yine ayni islerine devam etmiyecekmi?
      ···
    6. 6.
      0
      Kardesim sende benim dedigimi ta okumamissin galiba baska birisi yonetse ulkeyi isid gelip bomba koyamiyacakmi pkk doguda yine ayni islerine devam etmiyecekmi?
      ···
    7. 7.
      +2
      Bak dostum. Zamanında IŞiD terör örgütüne silah gönderdik, Suriyeli mültecileri düzensiz bir şekilde ülkenin 4 bir tarafına dağıttık.Bu mültecilerin arasında IŞiD terör örgütünden insanlar da var. Hatta devletin kaynaklarına göre sayıları korkunç rakamlarda (10.000 civarı olduğu söyleniyor).
      PKK terör örgütü ile çözüm süreci adı altında bir süreç yürütüldü.PKK bu süreçte şehirleri adeta cephanelik haline getirdi. Hükumet buna "aman süreç bozulmasın" diye göz yumdu.
      Yani inanılmaz derecede hatalı iki strateji ne yazıkki 360 askerimizin ve 200 vatandaşımızın ölümüne sebep oldu. Hayin içimizde ne yazıkki..
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster