/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +9
    Beşiktaş'ta erik gibi maşallah kütür kütür
    ···
    1. 1.
      +5 -3
      Evet. Klagib bir Fenerbahçe düşmanlığı daha. Bu amk dallaması 3200 kupa ve madalyaya gerçek değil diyor. Git o zaman müzeye geri zekalı.

      6-0 dan önce kimsenin bilmediği sözde 7-0 lık skoru zütünden uydurup Fenerbahçe'ye üstünlük sağlamaya çalışmak ancak bir 6slinin yapacağı acizliktir.

      Her branşta her turnuvada şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe ile diğer kulüpleri aynı cümle içinde kullanmak bile spordan anlamadığınızın kanıtıdır.

      Mahkemeler şike yaptığımızı söylediğinde hak verdiğiniz günleri unutmadık. Cemaat ile işbirliği yaptığınız şike davası çöktü, kumpas bitti, Fenerbahçe beraat etti.

      Lütfi Arıboğan federasyondayken Fenerbahçe'yi Uefa ve Fifa'ya ispiyonladığını unutmadık. Aramızda 10 yıllık fark olacaktı, önümüzü kestiniz. Sizin gibi şikenin kralı olan bir kulübün bize çamur atması kadar saçma bir şey olamaz. Sizin gibilerin alayının amk.

      Son olarak neden en çok Fenerbahçe'den nefret ediliyor biliyor musunuz ? Çünkü 1 numara olmak böyle bir şey, dev olmak böyle bir şey, eşsiz olmak ve ulaşılamaz olmak böyle bir şey.
      Kısacası Fenerbahçe olmak böyle bir şey...
      ···
    2. 2.
      0
      (bkz: ) (bkz: ) doğru soyledin kardes (ccc baykus amca ccc)
      ···
    3. 3.
      +1
      hahhahahaha ulaşılamaz olmak hahahhahahaha peki kardeş
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster