/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    Senin o Dallama ülkücü dediklerin bu ulkede olmasa her yerde hdp pkk pacavralari boy gosterir. Amk kominst pici bide turkum yazmis
    ···
    1. 1.
      -1
      Komünist de bende sana mahmut diyem. pkklıdan farkınız yok lan aynı kafadansınız sadece ırkınız farklı ve hepiniz (çoğunuz demiyorum bak.) bunu göremeyecek kadar gerizekalısınız. Şuan ülkü ocakları var olmasına rağmen o hdp pkk paçavraları istedikleri yerde boy gösteriyor dıbına kodumun salağı, ülkenin dıbına kosunlar sonra çıkarsınız siz.
      ···
    2. 2.
      -1
      huur çocuğu o zaman hdp binası yakınında bir tane ülkü ocağı söyle bana. Pasifsizin dıbına koduğum, anca kendinizi kandırın sonra önünüze gelene komünist diyin. Benim için ha pkk ha siz, kafanızda tek düşünce farklılığı yok, kürt olarak doğsaydınız şuan onların saflarındaydınız düşünmeyi beceremeyen huur çocukları. Ayrıca devlet bizim başımıza gözle görünür derecede bela açarken siz anca zütünüzü gibtirin, vatan uğruna can vermekten devlet politikası uğruna can verme şekline geldik. Tabi siz öyle züt yalayıcılarısınız ki ve şekilcisiniz ki sırf bu hdpyle aynı görüşü savunmamak için huur çocuğu olan karşı görüşleri savunursunuz (mecliste defalarca yaşanan olay.). Şimdi gibtir git beyin ameliyatı ol aldır, bir taka yaramıyor zaten.
      ···
   tümünü göster