/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +9
    Arkamda ne olduğunu çok merak ediyordum beyler yaşlı nur yüzlü dedeler nereye gidecekti diye. Sonra Ali dayı arkana bak dedi.Ne ateş yanıyordu ne yaşlı dedeler oradaydı. Sordum nasıl böyle oldu diye. Beyler Ali Dayının dedesinin arkadaşlarıymış. Bursadan ayrılmıyorlarmış bilmiyorum niye sadece Bursada kalıyorlarmış, tek bildiğim şey hala yaşıyorlar neyse. Kılık değiştirmişler anlayacağınız. Böyle olayları yaşayan varsa bilir kılık değiştirebiliyorlar varlıklar.

    işte döndük istanbula.Ali Dayı beni çok sevmişti beyler tabi benimde ona kanım kaynadı iyi adamdır hala görüşürüz. Neyse Ali Dayının evine gittik tekrar. Zaten akşamdı orada yatacaktım aileme haber vermiştim. Ailem bu olanlardan habersizdi, annem ders çalış derdi.Ben kabile reisiyken bile babam bana vururdu arada. Azını burnunu eğicem haberi yok amk. Neyse kankalar Ali dayının odasına girdik. Bana öğütler vermeye başladı. Hala hatırlarım beyler alın sizin içinde geçerli bunlar. Nedenleriyle birlikte alın size kıyak.

    1.Yemek yerken bir kenara otur, ayakta yeme. Yerlere kırma nimeti.

    Çünkü varlıklar rahatsız olur beyler. Mesela yere kırdınız onu yemek isteyen bir varlık var siz o nimetin üstüne bastınız. işte Bismillahsız yere basmak diye buna diyorlar aslında.

    2.Muskaları çıkarma(Sizin sorunlarınız varsa sizde çıkarmayın)
    Varlıkların size ulaşması daha kolaylaşır.

    3.Her gördüğünü insan sanma(Bu biraz ince kankalar insan olup insan gibi davranmayanları kastedemiyoruz :D)

    KILIK DEĞiŞTiRME iŞi iŞTE.BEYLER EN ÇOK KORKTUĞUM ŞEY BAYA BAŞIMA GELDi ÇÜNKÜ.

    4.Issız yerlerde dolaşma, işeme.

    Beyler dünya üzerinde insanlar ve varlıklar arasında bir sürü anlaşma var.Siz kural ihlali yaparsanız azınız yamulabilir.

    5.Her gördüğün şeyi okuma, benim gibi mallık yapma.

    Beyler efsaneler efsanesi var birde. Küllere basmayın. Bunuda siz araştırın gerçek bir şey bu.

    Devam ederim birazdan.
    ···
   tümünü göster