/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 101.
    0
    Aynen, yabancı ülkelerden kaçırılarak getirilen ecdadımın karıları çok mutludur. Uçkur düşkünü yabancı karı meraklısı pekekentlerin elinde ne kadar mutlu olunuyorsa, o kadar mutlu olabilmişlerdir en fazla. Ha bir de saray içi entrikalar sayesinde artmıştır belki mutlulukları.

    O çocukların pgibolojisi bozulursa iki yüzlü, eli nasırlı, kadını sıradan bir mal gibi gören cücük beyinli bir ümmetin tavırları bozar. Kusura bakma söylediklerin ne mal olduğunu ortaya koyuyor, dediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Sizin gibi ataerkil pisliklerin ne tak olduğunu biliyoruz. Sen de o takların içinde, en fazla potansiyelini göstermemiş bir pisliksin o kadar. Ayrıca küçük kız düşkünü bir bedevi tarafından uydurulmuş arap sıçmığına da inanmıyorum, dileğini kendine sakla.
    ···
    1. 1.
      0
      Bak kendini filozof olarak gören kör cahil hayatımın hiçbir döneminde kadınları mal olarak görmedim eğer mal olarak görseydim şuanda terkedilmenin verdiği acıyı çekmezdim bu namussuzluk kavrdıbını sizin kulağınıza kim fısıldadı kim kandırdı olum sizi sende kıskanma duygusu yok mu hayatını birleştireceğin bayan ayy aşkım daha önce beni yatağına atan x isimli kişiyi gördüm geçen çok değişmiş benzeri bir cümle kurduğunda o an ne yapacağını çok merak ediyorum
      ···
   tümünü göster