/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
http://www.assorti2105.xyz/smoking-man/
  1. 1.
    +1 -1
    Üst Edit: Evet millet dinleyen olursa bırakmayacağım, amacım trend olmak değil sadece duygularımı içine atan biri olduğum için sizlere açmak istedim şimdiden dinleyenlere teşekkür ederim.

    Evet mişlet başlıyoruz öncelikle kendimi tanıtiyim. 19 yaşında makedonya göçmeni bir dostunuzum. ismimi açıklamadan çekinmeyerek belirtiyorum ismim Ata (isteyen olursa ig profilimi verebilirim). Zamanında basketbolla falan uğraştığım için fena bi vücudum yok maddi manevi durumum yerinde çok şükür. Neyse uzun lafın kısası iyi bir hayatım vardı.

    Yıl 2008-2009 tiyatro kursunda eğitim alırken bir kıza tutulmuştum. Benim için çok güzeldi o zamanlar, ben ise şişman tipsiz bir çocuktum. Fazla uzatmiyim kıza açıldım ve beni reddetti, özgüvenim yerle bir oldu vsvs. Ta ki 2015 e kadar. O reddedilmenin ardından kursu bırakıp spora falan başladım müziktir o dur budur aradan 7-8 sene geçti kendimi buldum iyice.

    2015'in ocak şubat ayları falan dı, babamın tansiyonu çok yüksekti ve arada hastaneye kaldormamız gerekiyordu ve yine öyle birgün oldu. Hastaneye gittik ben insagramda tskılıyorum falan bir de kimi göreyim. Seneler önceki kız beni eklemiş ismi selin olsun (onların ismini açıklamak istemiyorum) ve herşey o günden sonra başladı.

    Edit: Beyler ilk partı uzun tuttum kendimi tanıtmak için. Okuyab olursa rez alın anlatmaya devam edeceğim.

    Edit2: diğer partlsr bu kadar uzun olmayacak seri ve orts uzunlukta yazacağım.
    ···
   tümünü göster