/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +1
    ciddi anlamda liseli biri. hakaret etmeye gerek yok kendisi zaten daha çocuk yaşta.

    şu an mesajlaşıyoruz. bana altıncına baktığımda pkk'lı yazıyor dedi.

    ilk başta bir şaşırdım dedim acaba altıncım ne ? meğer bu liseli nickaltı dediğimiz isimlerimizin başlığında bahsediyor. o kadar liseli yani.

    büyük ihtimal ile serkan abisinin sayesinde buraya yazar oldu bu gerzek. kendine ters giden her şeye pkk'lı kürt diyor.

    adam abim askerde diyor olaylar şöyle diyor. soruyorum abinin rütbesi ne diye. komandoymuş diyor. daha abisinin rütbesini bilmiyor burada vatan millet sakarya muhabbeti yapıyor.

    hayır abisine yazdıracağım 1 hafta disko sonra boşa dayak yiyecek. abisi de askerde değildir sağda solda arkadaşından duymuştur gelip burada laga luga yapıyor.

    sonra neden liselileri sevmiyorsunuz. bir de 40 dakika da bir cevap atıyor. sanırsam derste telefona giremiyor ahahahaha.
    ···
    1. 1.
      -2
      Ben abimle kaç yıldır konuşmuyorum huur cocugu üvey abim ve aramızda ki buzları yeni yeni erttik anneme küs kalmıştı kaç sene şimdi birbirimizi tanıyoruz . Sana bir şey kanıtlamak zorundada değilim Türklerden korkan binin tekisin (HDP) temsili avazın bağırdığı kadar bağırıyorsun sankı senı bırı sıklıyormuş gibi özgürlük hakların felanda vardır senın sımdı öyle özgürlüğü giberim yapmıcaktım bunu ama ağzını yüzünü gibtikten sonra video alıcam senı tüm türk milletinden özür dilceksin . Şimdi güvenli bir şekilde yazıyorsun atıp tutuyorsun ama yanına geldıgımde gerçek yüzünü herkes gibi göstereceksin. Sende benim gibi etten ve kemiktensın canında cok yanacak
      ···
    2. 2.
      0
      bak şu anda beni tehdit ediyorsun. bunu yapmak da suç.

      ben suç işlememiş iken sen suç üstüne suç işliyorsun.

      hayır neyi döveceksin onu anlamadım. bekliyorum ciddi anlamda. döveceksin ama beni. sonra beraber videoya alacağız. her gün girip buraya yazacağım. o anten sayesinde haberin olacak. he geldin beni dövemedin diyelim. ağladığın videoyu ben çekeceğim internete atacağım.

      dıbına kodumun malı biz ne söylüyoruz sen ne anlıyorsun. daha açıklama gereği duymuyorum. bekliyorum sadece. hdp'ye mi mhp'ye mi oy verdiğimi geldiğinde dayak yediğin zaman anlayacaksın.

      dıbına kodumun liselisi.
      ···
    3. 3.
      0
      Suçsa şikayet et amın oğlu şikayet et suçsa huur cocugu size vurmak sevap
      ···
    4. 4.
      -1
      Ağzına sağlik ric hard hav kings boşver bu liseli pići
      ···
    5. 5.
      -1
      ses bir kesildi. kardeşim bak hatırlatıyorum unutma. beni döveceksin daha bekliyorum.

      hazırladım bütün her şeyi. hatta sağlam döversin diye hastane ile falan da görüştüm. eğer sıkıntı olmaz ise ambulans gönderecekler.

      bekliyorum bebeğim. döv beni. parçala beni.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster