/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4 -2
    beyler bu olay 5,6 sene önce oldu . aslinda hocaya ayar vermek istemedim , ama kasinmisti . beyler bizim o zamanlar urfali bi hoca vardi . orospo cocugunun tekiydi . burdan ona sesleniyorum , senin bacini gibeyim be amk evladi . az birakmadi derslerden . neyse bu urfali diye bizimkiler derste kaynar diye ciğ köfte yapin yiyrlim hocam dediler. hocada hemen tamam dedi amk . neyse bu malzemeleri aldi falan . sözde sinifca yapcaz amk . tum okul hocalari geldi 2 kg yediler amk evlatlari . biz 200 gr yedik yemedik o derece . neyse bi hoca vardi . uff ne ki uffff. mia khalifa lisa ann karisimi bisey . 41 yasindaydi ama allah yaratmis amk . bekar di o zamanlar . neyse köfteleri zütürürken bu durup dururken dediki bize .
    h(kiz hoca) b(ben)
    h - cocuklar cok sanslisiniz valla . cig kofte yapan hocaniz var . ama hep bize yediriyo . kendi yemiyo dedi . ve bende duramadim seslice dedimki
    b - hocam size yedirecek biri yok . bizim hoca size cok yedirdi heralde halinizden belli dememle hocanin kizarmasi bir oldu . twerk yapan kizlar yoktu belki ama okul bitene kadar en gözde çocuk olmustum ben .
    buda boyle animdir .
    ···
   tümünü göster