/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Sonra bi kaç kez daha gittim hep çok eğlendik gözlerine baktığımda beni harbi sevdiğini anladım. Bana öyle uzun mesajlar yazmazdı ben yazardım o ne istese yapardım o mutlu olunca bende mutlu olurdum çünkü. Ama buluştuğumuzda bildiğin hissediyodum be abi beni sevdiğini gözlerinden bakışlarından falan. Sonra nedensiz yere ayrıldım 2 gün geçti onsuz yapamıycağımı anladım. Yalvardım yakardım kendimi affettirdim bidaha gittim Ankaraya bu sefer daha sıkı sarıldım. Daha çok öptüm kokusunu içime çektim. Onu bidaha bırakmıycam diye kendime adamlık sözü verdim. Onsuzken hayat çok boş gibi geliyodu amk onunla sadece huzur vardı huzur varsa herşey vardır zaten biliyosunuz.
    ···
    1. 1.
      0
      Sonra biraz soğudunu sandım söyledim ona benden soğudun mu diye falan hayır senden soğumam ki dedi bende amk inandım. Ve beyler yarın Ankara'ya gidicem. Bizim bi kuralımız var sosyal medya hesaplarımız kapalı bugün arkadaşlar haber verdi instası açık diye bende fake bi hesap açığ takip ettim.

      Edit: Hem ben istediğim için ve Aileside istediği için kapandı bu kız.

      Bana attığı göbeği açık fotolar falan hepsi instagram hesabında var amk ben foto istesem kapalı atar çünkü dışarda kapalı evde çekiliyodu açık fotoları bana attığı çoğu foto instada amk kafayı yiyicek gibi oldum. Hayattan soğudum şuanda öyleyim. Fotoların altında erkek yorumları falan var. Deliridim amk. Tabiki çaktırmadım buna yarın buluşunca hepsini söylüycem orda gibtiri çekip gelicem. Kimseyi sevmeyin kimseye güvenmeyin beni canından çok seviyodu bide ama huur çıktı gibtiğim amkodumun kızı hayatını gibti attı amk. Yarın bende öyle yapıcam aynen ilk önce sevişicem elliycem öpücem sonra böyle böyle diyip gibtiri çekicem.
      ···
    2. 2.
      0
      Edit: Hayat boş birader bu soktuğumun hayatında kimseye güvenmeyin sevmeyin zute gelirsiniz.

      SON
      ···
   tümünü göster