/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +179 -39
    B: Ben
    S: Semih
    A: Arda
    E: Emre

    Ortaokulda çabalayıp güzel bir lise kazanmıştım. Bu lise bulunduğu semtin merkezi yerindeydi. Bir sene iki sene derken lise3'te arkadaşlarımla iyice kaynaşmaya başladım. Zaten 4 kişilik bir arkadaş grubu kurmuştuk her gün oyunlardan, havadan sudan konuşuyorduk. 2. dönemde sınıfımıza yeni bir kız ( Adı Sinem olsun) gelmisti.

    Başka bir okuldan nakil aldırmış ailesi. Tabii geldiği gün her derste hocalara kendini tanıtıyordu. Bizim Matematik hocamız biraz meraklıydı. Sinem'e neden nakil aldırdığını sordu. Sinem ise anlatmaya başladı:

    Hocam yan sınıfta sevdiğim bir arkadaşım vardı. Temiz hava almak için genellikle okula en erken gidenlerden biri ben olurdum. Bir gün gittim okula, okulun kapısı açıktı. Kapı bekçisi yoktu. Her zaman olurdu.

    Sinem bunları anlatırken biz dersin kaynamasindan dolayi seviniyorduk. Sinem devam ediyordu:

    Ben de fırsattan istifade sınıfa çantamı bırakmak için merdivenleri çıktım. O sırada bir çığlık sesiyle irkildim. Üst katlardan geliyordu bu ses. Hemen okuldan dışarı çıktım. Sırada bekleyen bir erkek gördüm. Sen bu sesi duydun mu neden kapıda bekçi yok, dedim. Cevap vermedi ve sessizce uzaklaştı. Çok korkmuştum. Hemen eve gittim ve uyudum. 2 gün devamsızlıktan sonra okula gittim.

    Kapıda birkaç tane polis arabası gördüm. Okula girdiğimde hademeler hızla yerleri siliyorlardı. Müdürü, polisle konuşurken gördüm. Ne olduğunu sordum. Yan sınıftan en sevdiğim arkadaşımın cesedini bulmuşlar. Gözleri açık ölmüş. Ölüm nedeni hala belli değil. Pgibolojik tedavi gördüm. Artık o okulda kalamazdim.

    Sinem konuşmasını bitirdiğinde dersin bitmesine az kalmıştı. Hoca ders işlemeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Herkesin kafası Sinem'in anlattıklarındaydı. Bu konu aklımızı bir süre meşgul etti. Sonra da düşünmemeye başladık bu konuyu.

    Okulun bitmesine haftalar kala okul piknik düzenlemeye karar verdi. Biz 4 grup gitmeye karar verdik.

    Not: Beyler devamı gümbür gümbür geliyor, açlığı hatırlamamanız için biraz beklicem. Şukulayın yeter. Devamı hazır zaten çok beklemezsiniz.

    edit: Beyler rez yazmaniza gerek yok şuku yeterli benim icin
    ···
   tümünü göster