/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 26.
    +1
    Helal et reis.

    Katılmıyorum ilk mesaja. Hakan Balta için Mehmet'e dediklerini de diyebilirdin ama demedin. Atınç, Alper, Ömer veya Gökhan Töre olsa bu takım bugün kazanacak mıydı ? Hayır yine kaybedecekti. Ayrıca oynamak istiyorlarsa silah çekmeyecekler, adamın ayağını kıracak gibi faul yapmayacaklar, iyi çalışacaklar.
    Kaleciye sövmüşsün, bu adam ligde de elemelerde de hazırlıklarda da kalitesini gösterdi, saçmalama. şu an en iyi Türk kaleci Volkan Babacan'dır.
    Herkes Ozan'a yükleniyor maç sonrasında. Bre vicdansızlar, adam en çok koşan mücadele eden oyuncu. Hani bu takımın en önemli özelliği mücadele idi, adam takımın istediğini yaptı, diğerleri ayak uyduramadı.
    Oyunculara giydirmişsin, ama onlar insan amk. Kendinize bakın. Elemeler başladığında da sövüyordunuz takıma, bi gibim destek vermiyordunuz. Finallere kalma şansı olduğunda ve finallere kaldığında nasıl sevindiniz unutmayın amk. Şimdi yine sövüyorsunuz ama gruptan çıkınca eminim ki en çok sevinen, züt baş dağıtan yine siz olacaksınız aq. Adamsanız sevinmezsiniz. gibtirin gidin sizin desteğinize kalmadı bu takım, sizin tak atmanızla da kötü olacak değil.
    ···
    1. 1.
      0
      moskovatilkisi48 sen futbolun f sinden anlıyosan beni hırvatlar gibsin avel yemin ediyorum futbolun f si yok lan sende f si
      ···
   tümünü göster