/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -1
    Öncelikle meraba uzatmıyorum girişi direk olaya geçiyorum . Benim Simge adında bi sevgilim olmuştu kız 1.75 boylarında 65 kilosu olan kahverengi saçlı ela gözlü güldüğünde yüzünde gül açan benle bir cs:go oynayan bir kızdı .
    Kızın babası bi tür askermiş rütbeli sayılcak türden annesi ise sürücü kursunda direksiyon öğretmenimi ne deniyosa ondan . Babasını tayini Aydına çıkmış . Babası gitmiş erkenden bunla annesi okulun bitmesini beklemiş . Okul dağıldıktan 1gün sonra gitceklermiş .
    Bugün ise oruc tutmadık Allah affeder inşAllah . Ama 3 arkadaşı iftarda doyurdum neyse bu konuyu geçelim .
    Giresunluyum doğma büyüme kızı bugün giresun kalesine çıkardım Topal Osmanın mezarına zütürdüm . Orda kafelerden birinde kahvaltı yaptık sonra gazi caddesine gittik . Orda dükkanları gezdik biraz yavaş yavaş gittik giderken 1 tane tişört aldım kıza . Bitane siyahi abi vardı oda saat satıyodu bitanede saat aldı kıza abiyle iki muhabbet ettik fln Ganalıymış 2 çocuğu varmış karısı onu boşamış . Neyse bunuda geçelim numarasını fln aldım abinin maça çağırcam halısahaya . Saat tişört aldıktan sonra kız yoruldu bi kafeye gittik kızla közde Türk kahvesi içtik sonra kızı plaja yüzmeye zütürdüm özel bi plaj var burda suyu çok temiz fln ağaçlık bi alanın içinde . Yüzdük biraz sonra saat 7 gibi eve geri döndük Bulancağa Giresunun bi ilçesi . Buraya gelincede sahil boyu yürüdük bi saat boyunca kola çekirdek sigara yaptık . Sonra saat 9 gibi bunu babası aradı havaalanına zütürdüm . Vedalaştık ben onun gitmesini izledim böle uzanmaya çalıştım gitme die bağırasım vardı o bana so kez baktı ben ona baktım gözümden düşen 2 damla yaşı gördü sonra bindi uçağa gitti . Sonra ben çıktım telden şarkı açtım yaktım sigaramı sahilde bi yerden sonra büyük kayalıklar var orda oturdum bi saat ağladım sigara içtim kola ile birlikte . Orda işte ilk defa böle ağladım sonra işte bi saat banlarda uyumuşum abinin teki uyandırı sonra eve gittim uyudum .
    Edit : Kız wpde açık 2 saattir boş boş ona bakıyorum bişey yazıp yazıp siliyom ne yapayım
    ···
   tümünü göster