/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +33 -1
    bu arada simdi okullarda sistem nasıl bilmiyorum ama bizim okul anadolu lisesi oldugu icin öğlen yemek saatimiz vardı bi saat. perminle bu konuları konusmak icin öğlen yemegini beraber yemek için sözleştik, kansu'nun takım toplantısı olacagı için bize katılmayacaktı.

    kantinden yemeklerimizi alıp okulun çimlik alanına serildik oturduk bi taraftan tıkınırız bi taraftan konusuruz diye düşünüyordum ama permin'in anlatacagı çok bir şey yokmuş.
    sadece annesinin cok iyi fal baktıgını ama artık etkilenmeye basladıgı icin kahve bile icmedigini soyledi, nasıl yani dedim başladı anlatmaya.

    bunun annesi permine dogum yaptıgı zaman hastanede bebegin gelmesini beklerken odaya bi adam gelmiş. ve "şu ceketi (perminin babasının cekedi) şu pencereden at da seninle konuşmamız lazım" demiş. bazı kültürlerde bilirsiniz yeni dogum yapan kadının başında ya bi erkek bekler ya da bir erkek cekedi falan konulur ki yeni dogan bebeye de dogum yapan kadına da cinniler musallat olmasın, kadın da "hayır" demiş adam dellenmiş bağırmış cağırmış, o kadar bagırmıs ki annesi korkudan aglamaya baslamıs perminin soyledigine gore "sesin şiddetinden odanın camları zangırdamış" ve daha sonra gitmiş.
    bir iki dakika sonra perminin büyük babası içeriye girip kadını beti benzi atık görünce ne oldugunu sormuş. kadın da durumu anlatmış hemen bi hoca falan getirmişler okumuşlar falan bir daha da her hangi bir sıkıntı olmamış. taki bir misafirlik ortamında perminin annesine "sen iyi fal bakarsın bi fal baksana" denene kadar.

    kadın fincanı aldıgında gördüğü ilk şey fal baktıran kadının aldatıldıgı olmuş ve bunu söylemiş, kadın inanmamış perminin annesi de şu gün şu saatte şurda ol diyerek konuyu kapatmış. bi iki gün sonra bu fal baktıran kadın tekrar gelmiş ama bildiginiz pert olmuş perminin annesine nerden biliyordun falan demiş. kadının içine kurt düştügü icin perminin annesinin dedigi saatte dedigi yere gitmiş ve gerçekten kocasını başka bir kadınla beraber görmüş takip etmiş. adam hatuna ev bile açmış.vs ama artık perminin annesine de saglam pabuc gozuyle bakılmaz olmus.

    daha sonra bir kac kişinin akrabalarının eşlerinin dostlarının vs ölecegini de söyleyince perminin annesi işlerin iyice zıvanadan çıkmaya başladıgını görüp bu işlerden elini etegini çekme kararı almış. bu sıralarda permin daha sütten kesilmemiş.

    kadın bu işlere tevbe edip herşeyi bırakmayı kocasına da başka bi yere tasınmayı soylemeyı dusunurken mutfaktan sesler gelmiş ve kadının oturdugu odaya hastane odasına girmeye çalışan adam girmiş kadın bir anda kitlenmiş kalmış adamın söyledigi tek şey sen bizden kurtulamazsın olmus ve perminin besigine dogru yurumus ama besige egilince permindeki muskayı görmüş ve perminin annesine lanetler yagırmaya başlamış "ben sana ne yapacagımı bilirim" demiş adam mutafaga girmiş.

    bu arada perminin annesi girdigi şoktan dolayı ne düşünebiliyormuş ne de hareket edebiliyormuş. hic kimsenin olmadıgı bir anda pencereler kapılar kapalıyken adamın biri kadının evine girince olabilecegi gibi. bir iki dakika sonra bu adam permin ve annesinn bulundugu odaya gelmiş kapıya bir omzunu dayamış ellerini gogsunde birleştirmiş ve
    "dua et de evde istedigim malzemeler yoktu yoksa ben sana ne yapacagımı bilirdim" demiş ve arkasını dönüp gitmiş. permin aglayana kadar annesi kendine gelememiş.

    akşam kocası eve geldiginde olayları anlatmış kocası da babasını aramış babası da hastaneye çağrıdıgı hoca ile beraber tekrar gelmiş. hoca dah eve girmeden "bu evden pis kokular geliyor ne olmuş burada" demiş ve içeri girip yine dua vs okumuş ve perminin annesine de "kızım sen ne yaptın" demiş. kadın birşey demeyince "birilerine büyü vs yapmaya kalkıştın mı" demiş kadın da fal olayını anlatmış hoca sadece tovbe etmesini bundan sonra da kendine dikkat etmesini bir daha bu sekilde islere bulasmamasını soyleyerek gitmiş. perminler de bu olaydan sonra başka yere taşınmışlar.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      en ince detayına kadar anlatmışsın eline sağlık. etkileyici bir hikayeye benziyor. şu ana kadar iyi. bozmaz inşallah.
      ···
    2. 2.
      0
      Full şuku kankaa
      ···
   tümünü göster