/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    Olay bugün yaşandı.. Mutlu bir şekilde sahilde yürüyorduk sevgilimle. Ben elimi beline atıyorum arada kalçalarına değdiriyorum oda şşt aşkım bi gören olacak falan diye naza çekiyor.

    Neden sahildeyim amacımı bilenler bilir uygun yiyişmek için yaratılmış bir kayalık aramak, baya yürüdük kodumun yerinde herkes çimler yiyişiyor utanma denen bişi kalmamış amk. Ufak ufak yürüyorduk birden denizin vurduğu sudanmıdır, yoksa tozdan falanmı hapşırasım geldi hemde nasıl hapşırma içimi dışıma çıkardım amk elimi ağzıma tuttum halbuki niye tutuyosam açık alan dön soluna hapşır amk.

    Neyse aga elime bir baktım sümük deryasıı tükürükle karışık hafifte domates parçacıklı menemen tarzında. işin kötüsü peçetede yok amk kıza sordum ondada yok. Devam ettik yürümeye kozın belinide tutamıyorum aklıma soluma alıp öyle sarılmak geçiyorken birden bu sağ elimi tuttu amk. Ama hiç beklemiyordum şak diye tuttu birde sevgisini belli etmek için parmaklarını parmaklarıma geçirip sağa sola oynattı. Ama ben nasıl tribe girdim bildiğin kızardım soğuk soğuk terliyorken bu anladı elindeki ıslaklığı 'ayy aşkım elin mi terledi bune ıslaklık' diye eline doğru kafasını çevirdi. Ben iptal beyler birden ardıma bakmayarak koşup kaçmayı bile geçirdim içimden. Bu eline yüzünü ekşiterek baktı ilik gibi hatundan şu sözler çıktı. ' senin yapacağın işin amk sıçsaydın daha iyiydi gerizekalı bu neee' diye bana bir bağırdı. içimden şeyi yaptım ve ağlayarak oradan uzaklaştım.
    ···
   tümünü göster