/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
https://encrypted-tbn2.gs...cqTSs7gn4L2YMkVHq3I2t04Uw
  1. 1.
    +1 -2
    Öncelikle olay başıma lise 2 de geldi. Bizim beden hocasının okulda bilinen ve saygı duyulan bir binliği var adam kel hafif göbekli hep aynı mavi nixe eşofman giyen kaytan bıyıklı bir adam. Neyse olayı anlatayım bizim memur en alt kattaydı sınıf da 3. katta öğretmenler odası da 2. Katta. Arkadaş öğrenci kimliği için memura inecekti bin beni de zorla yanında indirdi. inerken hocalar geçiyor selam veriyoruz geçiyoruz normal bir şekilde indik anlayacağınız . Ben kapıda arkadaşı bekliyorum geldi kantinden birşeyler alacaktı (tam hatırlamıyorum tost olsun) aldı alacağını yukarı çıkıyoruz bizim bin hocayı gördüm bana da bedenden 90 mı ne vermişti notları 100 E çekse teşekkür alacaktım ama bin ya son çare gittim yanına dedim işte (ben : B , hoca : h olsun arkadaş da : a olsun)
    B : hocam nasılsınız
    H : sağol hüso sen nasılsın aldın mı teşekkürü(bin bakışı attı)
    Arkadaş arkasını döndü gülüyor filan neyse
    B : yok hocam alamadım notları 100 yapsanız alacağım dedim bu yanındaki arkadaşın sporla alakası yok ama 100 vermişsiniz bana neden vermediniz dedim (lisanslı basket oynuyorum)
    H : sen ne yapıyorsun da sporla alâkan var
    B : hocam basket oynuyorum hem lisans da var
    H : Göster bakayım
    B : Alın bakın hocam

    Adam belli bir süre baktı en sonunda ağzından o cümle çıktı benim karımın da ehliyeti var ama araba sürmeyi bilmiyor
    Bu cümle ile birlikte diğer hocalar ve koridordaki öğrenciler twerk yaparak duvarları sallamaya başladılar arkadaş çıldırdı ve beden hocasına saksoya başladı ben de kenara geçtim kendi kendime ağlamaya başladım
    Bu da böyle bir anımdır okuyan herkese teşekkürler
    ···
   tümünü göster