/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -2
    Pampalar bi entryide biter diye düsünüyorum,o yüzden hemen başlıyorum Bu olay iki yıl önce başıma geldi beyler. Sınıfta arkadaşlarla otururken, sohbet ediyoruz falan sonra bir tane şerefsiz çocuk geldi fırlama bi tip zaten tutturdu mu tutturdu birdirbir oynayalım diye pek atletik nir adam olmadığımdan rezil olmamak için yok ya vs diyerek geçiştirdim.

    oynayan çocuklardan biri berkecandı ben iki kişinin üstünden atlarım dedi iki kişi yan yana domaldı, berkecan üstlerinden atladı. Hemen kızlar yanında bitti" ayy nasıl yaptın onu xs pff berkeçaaan" diye yavşamaya başladılar. Kızları bu bine kaptırmak zoruma gitmişti.

    ben sıramdan doğruldum, izbandut gibi adamım yerdeki bir tebeşirin üstünden bile atlayamam, "Hıh Ben üç kişinin üstünden atlarım dedim"

    dikkatleri üstüme çekmeye başlamıştım, ama şansızlık bu ya sınıfa tam bu sıralar "ikiz kuleler" dediğimiz iki metrelik iki tane çocuk geldi

    bunlar domaldılar bir tane çocuk daha yanlarına gelip domaldı,

    bunları geçmem imkansızdı ama incide okuduğum başlıkları aklımdan geçirdim, asıl sır zihindeydi, yükseğe zıplayacağım diye mırıldandım. zihnimi resmen uçmaya proglamlamıştım.

    gerildim, koşup ilk çocuğun sırtına şaplağı yapıştırıp sıçradım.

    dexer görse hapse atardı, resmen yere paraleldim. üçünün de üstünden geçtim,

    ve yere yüzüstü tak çuvalı gibi yapıştım,

    Kızlar nerdeyse gülmekten ağlicaklardı amk, utancımdan iki hafta okula gitmedim
    ···
   tümünü göster