/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -3
    Adam yorgun argın eve döndüğünde 5 yaşındaki oğlunu kapının önünde beklerken bulmuş. Çocuk babasına; "Baba 1 saatte ne kadar para kazanıyorsun ?" diye sormuş. Zaten yorgun gelen adam; "Bu senin işin değil" diye yanıtlamış.

    Bunun üzerine çocuk; "Babacım lütfen bilmek istiyorum." diye yanıt vermiş. Adam, "illa ki bilmek istiyorsan 20 TL" diye yanıt vermiş. Bunun üzerine çocuk, "Peki bana 10 lira borç verir misin?" diye sormuş. Adam iyice sinirlenip "Benim, senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok! Hadi derhal odana git ve kapını kapat." demiş. Çocuk sessizce odasına çıkıp kapısını kapatmış.

    Adam ise sinirli sinirli "Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder?" diye düşünmüş. Aradan bir saat geçtikten sonra adam çocuğun odasına gitmiş. Yatağında olan çocuğa "Uyuyor musun?" diye sormuş. Çocuk "Hayır" diye yanıtlamış. "Al bakalım istediğin 10 lira sana sinirli davrandığım için üzgünüm ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim."

    Çocuk sevinçle haykırmış
    "Teşekkürler babacığım" Yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkarmış adamın suratına bakmış ve yavaşça paraları saymış bunun gören adam iyice sinirlenerek "Paran olduğu halde neden benden para istedin huur çocuğu!?" demiş. Çocuk "Ama yeterince yoktu." demiş sakince ve paraları babasına uzatarak eklemiş.

    "işte 20 lira, Şimdi sana 1 saat boyunca doggy style yapıcam huur çocuğu"

    Adam bunun üzerine orda müslüman olmuş.
    ···
   tümünü göster