/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +56 -2
    beyniniz sacma sapan seylerle uyusturulmayacak artik. televizyonda gordugunuz ask'a, populer romanlarda okudugunuz ask'a, sarkilarda dinlediginiz ask'a gotunuzle guleceksiniz. cocuklara, cabuk uyumasi icin masal okuruz degil mi? ve onlara anlattigimiz sey ask'tir. simdiye kadar, omrunuz boyunca ask'la uyutuldunuz. ve size askla ilgili anlatilan her seyin tamamen sacmalik oldugunu anlatacagim.

    biliyorum bu cok zor bi sey. insanlarin dusuncelerini degistirmek, hele boyle tabular olan, belli basli konularda. ben buranin genc potansiyelini seviyorum. size sadece iki soru soracagim:

    1) kafanizdaki ask kavraminin tamamen cocuklugunuzla alakali oldugunun farkindasinizdir. peki cocuklugunuzda "agib olunacak"larin temelini atarken, kadinlari yeteri kadar taniyor muydunuz?

    2) istediginiz an istediginiz her kadinla seviyor olsaydiniz, durust olun, hangisine baglanirdiniz, agib oldugunuza mi, size agib olana mi?

    bu sorular anlamsiz gozukuyor olabilir. kadinlarin erkekleri nasil somurdugunu, bu altyapinin nasil olustugunu okuduktan sonra bu entry'e geri dondugunuzde farki anlayacaksiniz.
    ···
    1. 1.
      +4
      neden aşık değil de agib yazdığını sorabilir miyim? telefondaysan eğer agib yaz amk agib ne
      ···
    2. 2.
      +4
      ah sansürün ne olduğunu bilmeyen arkadaşım
      ···
    3. 3.
      0
      Agib ne demek amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster