/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 126.
    +10 -1
    gelene gidene bakiyordum öyle beyler , sonuçta yeni üni kazanmıştım havalara girmiştim. Bizim fakülte mühendislik fakültesi olduğu için gelen giden hep erkekti
    arada bir kız da giriyordu ama onlarında kıza pek bir benzerliği yoktu..

    işte O gün serkanla tanıştım. Fakultenin önünde sigara içerken gelip benden ateş istedi. Sonra aynı bölümde okuduğumuzu öğrenince muhabbet surdu gitti Beyler.

    Günler geçiyordu, serkanla ben çok iyi iki dost olmuştuk. Yedigimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor her şeyi beraber yapıyorduk.Bu arada melikeylede aram çok iyiydi..

    her şey bu kadar güzel ilerliyordu ta ki o ana kadar.
    yine bir gün sekoyla beraber okuldan çıkıp bilardo atalım diye en yakındaki yere gittik.O sıra da masalar dolu bizde bekliyorduk bir kaç tane daha arkadaşımız gelecekti Beyler.Biz sekoyla tuvalete gitmek için içeri geçtik sonra bu amk kasada duran herifte bizim masayı kız grubuna vermiş onlar oynuyordu döndüğümüz de..

    tabi biz bunu görünce deliridk yarım saattir bekliyoz bu ne amk felan , kızlarda biz cikmayiz dediler baya tartıştık. iste onu orada tanıdım beyler..

    siyah saçlarının ucunu mora boyatmisti.Sol eline bağladigi kırmızı banda ve omzunun az üzerindeki saçlar kızı baya çekici gösteriyordu..
    ···
   tümünü göster