/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 176.
    +26
    +Gitmeden önce hatırlatta kıyma çıkarıcam dedim gülerek. Gülmeye çalışarak
    -Tamam dedi. Gözyaşlarını sildi elinin tersiyle.
    -Ne yapalım dedi gülerek. 2 dakika önce beraber ağlıyorduk şimdi ise gülebiliyordu. Hayrandım Eylül'e.
    +Tekken oynayalımmı dedim.
    -Oynıyalım dedi.

    Ps2 vardı o aralar. Kurdum televizyona bağladım geçtik oynuyoruz. Benim adamım Yoşimutsuydu (yazılisini bilmiyorum beyler anladıniz o kılıçlı adam) seçtim adamımi Eylül'ü bekliyorum.
    -Aa bak bu kız çok güzelmiş, aa bu çok yakışıklıymiş diye diye bütün karakterleri dolaştı süre bitmeden de asker karı varya onu seçti.

    Nasıl oynanması gerektiğini anlattım. Comboları nasıl yapacağını gösterdim. Ne anlattıysam boşaydı tabiki önüne gelene bastı. Yılların tecrübesi olduğumdan dolayı canımı azaltmasına izin verdim.

    -Ahahah yenicem seni dedi.
    +Pekiiii dedim bin bin gülerek. Beyler arkasına geçip combomu yaptım. Hana havaya kaldirip yere gomuyo ya onu yaptım. Biraz daha kılıçla hareketler yaptım ve kazanan ben oldum. Gözlerini kısarak bana baktı ve karnıma yumruk geçirdi. Amk hiç beklemiyodum boş anıma geldi zaten gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

    +Tamam sen kazandın dedim gülerek ama o sırada karnımı tutuyorum. Benle birlikte güldü. Çok rahattım beyler onun yanında sanki hayat bize güzeldi. işin kötü yanı ise raporlarımız bugün bitiyordu..
    ···
   tümünü göster