/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 276.
    +25
    Eve gitmedim gittim bi parka aldım sigaramı içtim. Bütün gün Eylül'ün yanında olduğumdan sigarayı bıraktım diyecek kadar az içiyodum. Günde 1 tane maksimum 2 tane. Paketin yarısını içtim acaba nasıl bir bahanesi vardı ama iyi bir bahane bulmalıydı. Zaten kışın ağzınızdan duman çıkıyor nefes verince birde sigara dumanı eklenince sigara içmenin zevkine varıyosunuz.

    Sinirliydim beyler kaç saat bekledim bari bir mesaj at işim uzadı de amk. O gün mesaj atmadım Eylül de atmadı. Yarın okul vardı okulda elbet bir şey demek zorundaydı. Sabah oldu evlerine gittim mesaj attım aşağıdayım diye. Ben evde değilim git sen dedi. Ne demek evde değilim nerdesin sen amk. Kan beynime sıçradı sinirden dün olanları konuşamiyacaz diye.

    Hiçbirşey demedim biliyordum konuşursam onu kıracağımı tek başıma gittim okula. Bizim tayfa tek geldiğimi görünce ne oldu lan falan dediler. Olayı anlattım.

    -Belki önemli bişeydir hemen sinirlenme amk dedi tarık
    -Aynen oğlum vardır geçerli bir nedeni elbet dedi cihan tarığı destekler şekilde.
    +Umarım vardır dedim.

    O gün okul bitmedi amk zaman reis bu seferde bana inat akıyordu anlayacağınız. O gün fark ettim bizim tayfayı çıkart aradan Eylül olmayınca çok yalnızdım amk. Aslında Eylül'e muhtaçtım. Onun gülümsemesi, bana bakması, konuşması herşeyiyle muhtaçtım ona.

    Okul nihayet bittiğinde bizim tayfa gel dolaşalım kafan dağılır dediler. Dolaşmak istemiyordum beyler Eylül'ü istiyordum. Davetlerini dinlenicem diyerek reddettim. Eve gelmeden önce 5 dal sigara içtim yaklaşık. Yıllardır sigara içiyordum ama bir neden yokken içiyordum. Bir nedeniniz varsa içmek için dahada yakıyormuş içinizi sigara.

    edit: Seri yaz diyen küfür eden binler olum sizin için işe gitmedim amk ne kadar nankörsunuz adam akıllı beklesenize hikaye başından beri bekleyenler var adamlar tek küfür etmedi ayıp amk yaptığınız
    ···
   tümünü göster