/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +68 -3
    tvlerde zaten gibik sokuk yüzlerce izlemediğim dizi, yarışma, izdivaç,o bu şu yeni yeni türeyen bilumum saçma sapan tamamen Türk örf adet ve geleneklerinden uzak, yozlaştırıcı ürünlerin yanısıra şimdide youtube aynı tak çukurunun içinde...

    dıbına koyim 5-6 sene önce biz çekmiş olmasakda uzay, teknoloji, kafayı kullandırmayı gerektiren çok güzel belgesel tadında videolar yüklenirdi benimde o zamandan beri uzaya, çevreye hep bi merakım ve gizemim olmuştu bazı şeyleri sorgular olmuştum şimdi trenddekilere bakıyorsun 1 tane düzgün bişey yok...

    özenti ipnenin teki yok korkulu challenge yok slime challenge yapıyor sonra ne kadar vasıfsız bin varsa aynı şeyi yapıyor da yapıyor... izlediğimden değil 1 tanesini bile bu ne ki deyip merak duymadım. gerçekten acıyorum şimdiki nesile acıyorum hayattan tek beklenditisi oyun, eğlence, karı kız, slime olan bu nesille sen nasıl yaratıcı, üretken topluma faydalı ve en önemlisi vatan millet din duygusu olan bir nesil yetiştirebilirsin???

    dünya teknlojide her geçen gün çığır açarken biz değil yeni bişeyler üretmek anca olanı alıp kendi içimizde kopyasını yapıyoruz hatta artık onu bile yapamıyoruz.

    ben 0-12 yaş arası grubu kesinlikle suçlamıyorum onlar önlerine ne sunulursa alıp kullanmaya aç genç beyinler, asıl anlamadığım bu genç beyinleri birer müşteri olarak görüp onlara sadece haybiye zaman geçirten bana sorarsanız vatan hainlerine... vatan hainliği sadece eline silah almakla veya darbe yapmakla değil, ülkenin geleceğini emanetlerini yanlış yönlendirip vatan millet şuuru olmadan asalak insan yetiştirmektir aynı zamanda.

    internete sansüre hayır, evet ama şu anki durum olacağına komple internet kapatılsın razıyım. yazık amk yazık, taptaze beyinlerin bu şekilde yetişmesi gerçekten çok büyük yazık ilerde bunun hesabını sorarlar sormazlarsada zaten Türkiye çoktan hakkın rahmetine kavuşmuştur...

    NOT2:BEYLER BUNCA ACI YAŞARKEN BiLE NE ZAMAN SOSYAL MEDYADA ADAM GiBi BiRLiK OLUP TERÖRE KARŞI MESAJ YAYINLADI BU ŞEREFSiZLER, BIRAK MESAJI HiÇBiR TEPKi VERMEDEN O SAÇMA SALAK ViDEOLARINA HiÇBiR ŞEY OLMAMIŞ GiBi DEVAM ETTiLER. BEN BUNU KABUL EDEMiYORUM.

    HER ŞEYDEN ÖNCE VATAN GELiR. VATAN OLMADAN NE MAL NE MÜLK NE O NE BU HiÇBiR ANLAMI YOKTUR VE NE YAZIKKI BU ŞEREFSiZ, VASIFSIZ huur ÇOCUKLARI MiLLi DUYGU DiYE BiŞEY BIRAKMADI. SAYGILAR.

    Not: 2. Kez açıyorum, her gün hay amk böyle işin demekten bıktım burda yüzbinlerce insan tarafından onaylanmak veya sie amk sen mi kurtaracan gibi bir tepki yığını görmek istiyorum.
    ···
   tümünü göster