/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 401.
    +8
    Amk bin tane falan var hangisini anlatim?

    1) Beyler babam ameliyat olmuştu ev boştu annemde hastenede babama lazım olur diye bütün peçeteleri zütürmüştü. Sadece mutfakda peçete vardı orada da kocaman karşı komşuyu gösteren pencere var bizi görebiliyorlar bizde onları çok net görebiliyoruz. Neyse ben os1 çektim evde sadece mutfakda peçete kalmıştı bende gittim aq şansıma annem perdeyi açık bırakmış ve karşıdaki yaşlı teyze eve giriyordu bende çırılçıplakdım ama oda baya karanlıktı veya bana bakmamıştı ama inş beni görmemişti o an çok utanmıştım.

    2) Tatile gitmiştik bende 2 aydır falan os1 çekmiyordum. Denize gitmiştik orada milleti gördükçe benimki kalktı tabi aq ama ben orada çekemedim tatile gittiğimiz yerde baya kalabalıktık o yüzden annemle aynı yatakda yatıyorduk. Neyse gece herkes uyurken bende annemin yanında denizdekileri düşünerek os1 çekmiştim aq sonra tuvalete gidip temizlenmiştim.

    3) Hadi benden size kıyak son bitane daha anlatıcam. Şimdi okulda başkanlık seçimleri vardı bende adaydım. En yakın arkimde adaydı neyse gün geldi ilk önce 2. 3. Ve 4. sınıflara okuyacaktık. En son ben okuyacaktım. Bu benim arkim olacak bin benim konuşmanın aynısını yazmış bende gitsem aynısını okusam dalga geçiceklerdi. Bende kem küm ede okudum hepsine rezil oldum amk. Neyse ikimizde kazanamadık.

    BONUS: Bir keresinde merak edip dolma kaleme oturmuştum.
    ···
   tümünü göster