/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    kendini onlarla kıyaslama. o zmnlar insan gibi foto makinesi bile yoktu. onlar resimlerinden cok daha iyilerdir kesinlikle. hawking gencligi yakigibli einstein genclik fotoları ztn yok min 45 yasinda tüm fotolarında yaslanınca cirkinleşmiştir tesla normalden yakısıklı
    ···
    1. 1.
      0
      Aynen retrica yoktu o zamanlar. Senin düşünmeni sağlayan hatta düşünme mekanizmanın her hücresini ayrı ayrı gibeyim bu nasıl bir düşünme yapısı hayret ettim millete burada tespit koyacağına kendine bir tespit koy hatta istersen koyayım.

      Altın oran dedim yalnız göz olarak baktığında görünen yakışıklılık demedim onlar gibi muhteşem bir beyine sahip olan insanlar senin tezine göre altın orana sahip olmalıdırlar ve teslanın hatta saydıklarının hiçbirinin yüzünde veya vucut yapılarında altın oranla karşılaşmadım göremedim.

      edit: Albert Einstein in gençlik fotoğrafı yok demişsin buyur ; http://imgim.com/qEjOPW.jpg

      bu arada beyler bakın baştan aşağıya altın oran sahibi bir adam. ahahahah
      ···
    2. 2.
      -1
      normal bi düşünce yapısı. tipsiz insan zeki olamaz. tipsizim ama zekiyim abi diye geçiniyosun galiba kendini kandırma. 😂 en fazla matematiğe kafan çalısıyodur belki biraz. o da çok çok , tr gibi bi ülkede sıradan bi mühendis belki en faZla doktor bişey olmanı sağlar. başka erkekler seni yine tipiyle ezer her ortamda. onlarla yarışamaZsın
      ···
    3. 3.
      0
      Dostum sende instagram falan varmı seni bir göreyim sende beni görmüş olursun.
      ···
    4. 4.
      -1
      einstein iyiymiş yakısıklı adam en azından senden iyi olduguna eminim bi beckham olmasını bekliyemezsin zaten ama temiz yüzlü hoş bi adammış. çagına göre iyi.

      ne kadar zavallı bi çırpınış acıdım sana ya kendini böle düşürücek kdr tipsiz misin gerçekten.
      ···
    5. 5.
      0
      instagrdıbını veremiyecek kadar huur çocuğuymuşsun hadi iyi günler buda bu başlıkta son entrym
      ···
    6. 6.
      -1
      sana nie instagram veriyim ya tipsiz ve sapık herif. git annenden iste instagram. ahaahha.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster