/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +224 -13


    London (2005)



    En iyi filmler listemize orijinal senaryosu sayesinde girmeyi başarmıştır. Romantik aşk filmlerin aksine günümüze uyarlanmış bir ayrılık hikâyesidir. izlemeyenlerin izlemelerini şiddetle tavsiye ederiz. Yakın zamanda bir ayrılık yaşadıysanız, birkaç ay sonra izleyin.





    The Gambler (2014)



    Hayat kimseye adil davranmamıştır. Herkesin amacı aslında” s…k..t..r git” parası kazanmaktır. Patron canınızı mı sıktı? Si…kt.. git diyebilecek gücünüz her zaman olmalıdır işte bu filmin özeti budur. Hayata erişmeye çalıştığınız noktanın “si.k.t.r git parası” olması gerekmektedir.





    Wild Bill (2011)



    Herkesin bir yeteneği vardır. Kimisi çok hızlı toplama, çıkarma, çarpma ve bölme yapar fakat bu hikayede böyle bir şey yoktur. Herkesin en çok korktuğu belki ömrü boyunca kaçtığı ve yapmadığı bir şeye yetenekli olan Bill’in hikâyesidir. Yaptığı işi şiir gibi yapmaktadır.





    Green Street Hooligans (2005)



    Holiganlara olan bakış açınız değişecektir. Holiganlık aslında yaşamın ta kendisidir. Sokakta dövüşmek toplum tarafından barbarca ve seviyesiz gibi gözükse de her gün her yerde plazalarda, restoranlarda ve okullarda farklı bir kavga vardır insanlar arasında. Holigan olmak bu hayattaki en güzel şeydir.





    Pirates of Silicon Valley (1999)



    Dünyanın en büyük iki şirketlerinden sayılan Apple ve Microsoft’un gerçek kurulma hikâyesidir. Sıfırdan nasıl bu kadar büyük olduklarını ve hangi dolapların döndüğünü anlatan güzel bir filmdir. Şerefsizim benimde bunlar o zamanlar aklıma gelmişti diyeceğiniz sayılı filmlerdendir. Sizin aklınıza geldi fakat bir kısım gerçekleştirdi ve dünyanın parasını kazandı.





    Donnie Brasco (1997)



    Al Pacino’nun oynadığı tüm mafya filmleri neredeyse efsanedir. Fakat bizce bu film de en iyi performanslarından birini sergilemiştir. Sebebi belki de gerçek bir hayat hikâyesi olmasıdır.





    A Bronx Tale (1993)



    Her mahallenin ayrı bir hikâyesi vardır. işte buda Bronx’un hikâyesidir. Para güç, dostluk, sadakat ve sevginin konu alındığı Robert De Niro’nun mayfa rolünde olmadığı tek mafya filmidir


    ···
   tümünü göster