/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +57 -23
    ÜST EDiT 2 : BEYLER 3. GÜNÜMÜZDE VE SAATiMiZDE DEVAM EDiYORUM ANLATIMA 7. SAYFADAN YENi PARTLARI TAKiP EDEBiLiRSiNiZ.

    üstedit: beyler ilk sayfanın devamı olarak başladım anlatmaya 5. sayfadan devam eden partları takip edebilirsiniz.

    önden belirteyim kız arkadaşım derken sadece sevgili olarak değil dost , kanka , arkadaş nasıl derseniz artık. beyler ben 1.80 boyunda 97 doğumlu tip olarak çokta iyi diyemeyeceğiniz bir panpanızım. kendim hakkında bu kadarını bilmeniz yeterli , fazlası gereksiz olur.

    belki klişe olacak ama 2-3 sene öncesine kadar (lise 3 ve 4 e kadar yani.) gibtiret kız arkadaş yapmayı kız olan ortamdan bile uzak durmaya çalışan manyağın biriydim. hatta aksine kız muhabbeti felan açılınca eziklenmemek için konuyu değiştirir , kızlı mekana gidilecekse "kanka annemlerle biyere gitcez ya" gibisinden bişeler uydurur uzaklaşırdım. (şimdiden "vay aq adam beni anlatıyor" seslerini duyar gibi oldum.)

    peki ne olduda çevremde asosyal bilgisayar , internet , oyun
    , film muhabbetinden başka bir şey bilmeyen cünüplerin arasından karşı cinsle daha iç içe olan yaşantıya geçtim ? şimdi desem ki olay sizde bitiyor "gibtir lan hep aynı şeyler" diyeceksiniz ve haklısınız da olay sadece sizde değil zaten. siz gidip kızlarla takılcam diye ilk deneyimlerinizi çevrenizin "tabiri caizse kaşar tanımlı kızlarla" takılmayı hedeflerseniz onlara yanaşırsanız tabiki eziklenirsiniz ve daha başlamadan bitersiniz.

    "ne yapalım aq kezbanlara mı yanaşalım?" diyeceksiniz şimdi de. abi böyle bir görüşle kafadan kaybedersiniz zaten bunu kafanızdan silmeniz lazım ilk olarak. e peki ne yapcaz derseniz. anlatıcam hepsini tek tek. en azından bende neyin işe yaradığını ve denediğinizde nasıl olumlu karşılıklar aldığınızı göreceksiniz.

    faza uzun tutmayacağım partları beyler okuyan varsa devam ettircem geliyorum 5dakikaya.

    edit: beyler ilk sayfanın devamı olarak başladım anlatmaya 5. sayfadan devam eden partları takip edebilirsiniz.

    EDiT 2 : BEYLER 3. GÜNÜMÜZDE VE SAATiMiZDE DEVAM EDiYORUM ANLATIMA 7. SAYFADAN YENi PARTLARI TAKiP EDEBiLiRSiNiZ.
    ···
   tümünü göster