/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +8
    ilgi için herkese tek tek teşekkürler beyler beklettiğim için de özür dilerim devam ediyorum...

    kendinizdeki kusurlardan bahsedecektik. şimdi takdir edersiniz ki daha önce de söylediğim gibi hepimiz 4-4'lük yaratılmıyoruz , bizi autocad programından oiksel piksel çizipte getirmiyorlar sonuçta. karşı cinsle sağlıklı iletişime geçebilmeniz için kusur olduğunu düşündüğünüz özelliklerinizi bir şekilde örtbas etmeniz lazım. örtbas etmek derken ne demeye çalışıyorum ? yani beyninizde o olayı bitirmeniz lazım ki kafanızda soru işaretleri yapmasın. kapatın abi kusurlarınızı (kusur olduğunu düşündüğünüz.) hiçbir şey yapamıyorsanız. yanlış mı anasını satayım yapan nasıl yapıyor ? farz ediyorum ki kiminiz kısa boylu diye sıkıntı yapıyordur , giy abi 4-5 santim yüksek topuklu botlardan kendini daha uzun hissedersin (veya giydiğin ayakkabıya taban renginde topuk eklet , televizyonda gördüğünüz ünlülerin yüzde 60'ı bunu yapıyor kimseninde gibine olmuyor ve hatta anlaşılımyor bile. ya da ne örnek verebilirim; saçınız dökükse çok kafaya takıyorsanız imajınıza uygun bir şapka ile , bere ile veya kapşonlu ile gezebilirsiniz. kimse demez sizin hakkınızda "ulan bu çocuk salak mı niye hep böyle geziyor." aksine tanınmanızı kolaylaştırır. çevrenizde "kapşonlu olan , bereli çocuk vb.." şekilde çabuk akılda kalırsınız.

    mesela sakalı olan panpalarıma önemli bir önerim olacak bu noktada. eğer sakallarınız yeteri kadar gür ve şekil verebilecek durumda ise. ayda 1 kere sağlam bir erkek kuaförüne (mahalle berberlerini demiyorum erkekler için kadınların güzellik merkezleri gibi yerler var işin üstadı olanlar.) her yerde var böyle , yoksa da en eli düzgün kuaföre gidin ve sakallarınıza güzelce bir şekil verdirin. "ne şekli verdireyim abi sakal işte.." diyenleri duyuyorum sanki , aklında hiç bir şey yoksa dediğim yerdeki adamlar "biri gelse fikir istese" diye yanıp tutuşuyorlar zaten bu konuda şüpheniz olmasın , en azından o adamlardan fikir alıp bir şeyler uydurabilirsiniz. fakat dediğim gibi imajınıza yakışır bir şeyler yapmaya çalışın.

    bunun haricinde size ekstradan kaşlar hakkında önerim olacak fakat yemek yiyip geliyorum birazdan millet de yavaş yavaş oturmuş olur başlığa.
    ···
   tümünü göster