/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +2
    aslında ana konulara değinmiş bulunduk çoğu şeyden bahsettik fakat özel mesaj olarak giyim kuşam ve kusurlar konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar ulaşmış bana sağolsunlar elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım şöyle genel bir açıklamada bulunayım istedim;

    beyler bir part öncesinde "kadınların gittiği güzellik merkezleri" gibi yerlerden bahsetmiştim , bu tür yerlere sadece kadınlar gitmiyor. bakım merkezleri var bunun gibi isimleri farklı oluyor mesela "hollywood bakım merkezi , supra güzellik merkezi (tamamen sallıyorum.)" gibilerinden afişlerinde erkek resmi görürseniz dalın içeri anlatın derdinizi her türlü soruna çare buluyorlar. kaşlarınızı , saçlarınızı , ağzınızı burnunuzu istediğiniz şekle sokabilirler fakat abartıya kaçmanızı tavsiye etmem. sadece sorusu olan arkadaşlar için değinmek istedim.

    "panpa anlatmışsın bir bölümde kızla tanışmak için senaryo kurup cesaret edememe olayı bizzat yaşıyorum ne önerirsin" diye bir mesaj gelmiş nickini ifşa etmek doğru olmaz fakat buna benzer sorun yaşayan arkadaşların yararına olabileceğini düşündüğüm bir part olacak bu. çünkü bu partta zaten bu konudan bahsedecektim.

    şimdi beyler "kızla tanışmak" demek çok genel oluyor benim gözümde. kızla hangi seviyede tanışmak istediğinize göre farklı senaryolar hazırlayabilirsiniz kendinize. ben bu seviye ne olursa olsun kızla ilk konuşmanızda telefon numarası istemenin biraz fazla olduğunu düşünürüm. yapılamaz mı ? tabiki yapılabilir defalarca da yapmışımdır fakat işin bütün gizemini bir kerede silip süpürmüş olursunuz. mesela şahsen tanıştığım kızların hiçbirisi aramızda geçen küçüçük bir muhabbeti bile hafızasından silmemiştir. bu kızların doğasında vardır. kıza bir yerde bir kelime etseniz yıllar sonra karşısına çıkınca hatırlar sizi. bu durumu lehinize çevirebilirsiniz mesela.

    "nasıl yapacağız ?" diyenler için 5 dakika içerisinde kahvemi koyar koymaz geliyor yeni part.
    ···
   tümünü göster