/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +198 -17
    uğraşan bir abinizim. iş dediysem çalışanıyım atölyenin. öyle zanaatkarlık falan da yok. işin ucundan tutan, getir zütürleri yapan 27 yaşında bir ustadan emir alan sizin deyiminizle eziğin tekiyim.
    asgari ücretten biraz fazla alıyorum. sağolsun usta başı atölyede yatıp kalkmama izin veriyor bekar da olunca iyi kötü yetiyor.
    çirkin değilim yakışıklı da sayılmam ama yolda yürürken bir kadın göz ucuyla bile bakmaz bana. anne- baba da olmayınca evlilik düşüncelerini uzun zaman önce bıraktım. zaten bir kadına ne verebilirim ki. arada bi escorta gidiyorum. sizler kadar 31 ciyim yani.
    akşam yemeğinde ne yiyeceğim dışında bir gelecek hayalim kalmadı. akşamları oturup içtiğim ucuz şarap kafa yapınca kesme makinası ne , ferforje ne profil demirler ne zamandır hayatımın en önemli şeyleri oldu gibi bulanık düşünceler doluyor aklıma. işte tam o zaman sözlük geliyor aklıma. diyorum ki benim de bir ailem var. hem de çok büyük bir aile. inci ailesi. aranıza karışıp unutuyorum herşeyi. ta ki diğer akşama kadar. iyi ki varsınız panpalar.
    ama lütfen siz benim gibi olmayın. daha gençsiniz. işinize, okulunuza, mesleğinize, sevgilinize sıkı sıkı sarılın. asla umutsuzluğa kapılmayın. yerinizde olabilsem ben öyle yapardım.
    ···
   tümünü göster