/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Dosya işlerini hallettikten sonra orkun bana kanka bu kız sana halleniyor galiba dedi taşşağa vurup kapattık olayı erkek muhabbetlerini bilirsiniz.
    Gün normal bir şekilde akıp geçti eve geldikten sonra kızı facebookta buldum profilinde uzun uzun bir göz gezdirdim.
    Güzelliği beni ona itiyordu resmen. Eklemedim ama abaza gibi atlamak istemedim kıza. O günden sonra okulda sınıfının önünden geçerken bahçede kantinde nerde görsem gözgöze geldik.
    Bakmamak elde değildi zaten o gözlere. Hiç yaşamadığım şeylerdi bunları doğrusu heyecanlanıyordum. Yakışıklılığımın farkındaydım ama konuşma cesaretinde bulunamıyordum.
    Olayın üzerinden bir hafta civarı bir zaman geçti. Günlerden pazar saat Öğleden sonra 5 6 civarıydı. Bir tabak yemek aldım ve bilgisayara geçtim. Bir yandan yemek yerken diğer yandan da face de takılıyorum.
    Arkadaşlık isteği olduğunu hiç farketmemişim bile. Bir anda fark edip acaba o mu diye düşündüm tabi düşünürken bile umutsuzdum. Ama o eklemişti.
    Açıkçası arkama baktığımda zütümün tavanda olduğu farketmem zor olmadı. ikinci kez ilk hamleyi yapan olmuştu.
    Bu kızın ne kadar deli dolu olduğunu biliyordum da zaten. Kabul ettim isteği profilini daha da detaylı inceledim.
    Gariptir ki tek kelime yazmadım ona. Ertesi sabah okula gittiğimde gözüm deli gibi onu aramaya başladı.
    Sınıfının önünden geçerken içeride olduğunu farkettim sınıflarımız yan yanaydı ve sürekli geçiyordum ordan. Hemen karşımdaydı göz göze geldik hafif bir gülümseme ile karşıladı o gözler beni.
    Bende ona gülümseyerek cevabımı verdim sonra sınıfıma doğru ilerledim. Sınıftan çıkıp arkamdan seslendi ama duymamazlıktan gelip içeri girdim. tabi gelmeye devam etmedi.
    Ders boyunca düşündüm cidden bana mı seslendi diye sonra o gün bir daha görmedim onu. Gözüm hep onu aradı. Bi suçluluk hissettim açıkçası ve 1 hafta kadar da derslere hep başladıktan sonra girdim karşılaşmamak için.
    Ondan uzaklaşmam gerektiğini düşünüyordum çünkü beni kendine çekiyordu hergün. Bazen tenefüselerde istemsizce karşılaşıyorduk yüzüne bile bakmadan devam ediyordum.
    ···
   tümünü göster