/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +70 -2
    Yorulana kadar dayak attıkdan sonra ağır ve feryatlarıma dayanamayan liseli oç sonunda tekmelemeyi kesti ve aşşağıda inip okulu terketti. Hala çatıdan eve gidişini izliyordum, nasıl bir korku saldıysa huur çocuğu iflahımı gibti ayıptır söylemesi. Okuldan uzaklaştığından emin olunca usulca merdivenlerden inip lavaboda yüzümü yıkadıktan sonra aynada kendimi gördüm. Epey sinirlenmiştim. Gene o geoit kafayı aynada görmüş, hayata küsmüştüm. Allah 100x akıl 1x tip vermişti. Ortalama bir insan ise 50x tip 10x ise akıl standartlarındaydı. Allahım beni tipimle mi sınıyordu bu hayatta bilmiyordum. Bir yandan da oföri bir ruh haliyle sevinçten 31 çekme kararı almıştım. Evet, okulda kimse yoktu. Hademeler tuvaletleri temizlemiş, o pis tak kokusu bi nebze de olsa uçup gitmişti.

    Sabunu da yeni doldurulmuş görünce dayanamayıp bol sabunlu otuzbirime başlamıştın okul tuvaletinde. Çılgınca 31 çekip, o gün yanlışlıkla da olsa dokunduğum melisin sıska zütü aklıma geliyordu. Hınzır bir şekilde otuzbirimi çekip su dökmeden terketmiştim orayı.

    Hızlı adımlarla eve gidip bir an önce serkanın faceine girip melisayı engellemiştim. Bu sonradan aklıma geldi ki çok iyi yapmıştım. Serkan malı engellenenler listesine bakmazdı, o halde de kaç gündür soğuk davranan melisin onu engellediğini düşünür ve artık onu terkettiği düşüncesini alırdı. Zaten karı kızı pek giblemeyen, ama melisi de kaybetmek istemeyen serkanın bu durumda ne yapacağını ben bile kestiremiyor, heyecan içinde olacakları bekliyordum.

    Serkanın facesinden çıkıp kendi faceme girdikten sonra melise mesaj olarak serkanın linkini gönderip son paylaştığı duruma bakmasını istedim ki engellediğini anlasın diye. Böylece melisde serkanın onu terk ettiğini düşünecekti. Zaten kaç gündür soğuk davranıp konuşmayan melis, bunun karşılığını aldığını düşünmüştür heralde.

    Melis cevap olarak "engellemiş beni" yazınca bir kez daha eteklerim zil çaldı ve çılgın ve durdurulamaz bir otuzbir isteği daha gelmişti. Ama olmazdı. Şimdi sırası değildi.

    Bu arada can dostum yenere de haber salmış, olanları anlarmıştım. Bu akşam gene 2şer bira almaya karar verdik. Bu kez efkardan değil sevinçten içecektik.
    ···
   tümünü göster